CNC-fræsning & drejning

FLEX-TOOL APS følger med i de nyeste løsninger til gavn for vores kunder. Derfor anvender vi den nyeste teknologi og benytter os af CNC, og derfor kan vi tilbyde unikke og kompetente løsninger til vores kunder.

CNC-fræsning

Vi råder over CNC-fræser samt CNC-drejeautomat, med CAD/CAM-anlæg. Derudover råder vi også over manuelle fræsere og drejebænke.

Vi tilbyder bearbejdning af de fleste materialer, og vi løser også mindre svejseopgaver i aluminium, stål samt rustfrit stål.

Skriv og hør om mulighederne
CNC fræsning

CNC-fræsning og CNC-drejning

CNC-metoden til bearbejdning af metaller blev udviklet i slutingen af 40’erne, og forkortelsen står for: Computer(ized) Numerical(ly) Control(led) (Computerstyret numerisk kontrolleret).

Det betyder helt præcist, at man ved hjælp af en computer kan kode produktionsmaskiner til en stor produktion af helt ensartede og komplekse metaldele.

Drejearbejdet bliver udført ved såkaldte CNA-drejeautomater, der kan producere i størrelsesordenen Ø 50 mm i stang og op til Ø 280 i patron. Serierne kan leveres helt ned til 1 stk., og leveringstiden aftaler vi med kunden. Vi drejer i de fleste materialer lige fra rustfrit stål, aluminium, messing, plast til teflon mm.

Fræsearbejdet udføres også i samme materialetyper som drejningen, og kan også leveres i serier ned til 1 stk. Selve CNC-fræsningen kan vi udføre i op til 1000 x 500 m.m., og leveringstiden aftales også her sammen med kunden.

Brugen af CAD/CAM

Kodningen af produktionsmaskiner gøres ved hjælp af CAD/CAM-teknologi, som står for: Computer-Aided Design and Computer-Aided Manufacturing (Computer-støttet-design/Computer-støttet-produktion). Hvilket igen helt præcist betyder at CAM er et system, hvorpå man kan skabe computerstøttet design i 2D samt 3D, og hvor CAM er den software som konverterer CAD-tegningen, sådan at en produktionsmaskine kan afkode tegningen og sætte den i produktion.

Skriv og hør om mulighederne

Kontakt os, og hør mere om skilte muligheder

Kontakt os, og hør mere CNC-fræsning & drejning