CNC-fræsning & drejning

FLEX-TOOL APS følger med i de nyeste løsninger til gavn for vores kunder. Derfor anvender vi den nyeste teknologi og benytter os af CNC, og derfor kan vi tilbyde unikke og kompetente løsninger til vores kunder.

CNC-fræsning

Vi råder over CNC-fræser samt CNC-drejeautomat, med CAD/CAM-anlæg. Derudover råder vi også over manuelle fræsere og drejebænke.

Vi tilbyder bearbejdning af de fleste materialer, og vi løser også mindre svejseopgaver i aluminium, stål samt rustfrit stål.

Skriv og hør om mulighederne
CNC fræsning

CNC-fræsning og CNC-drejning

CNC-metoden til bearbejdning af metaller blev udviklet i slutingen af 40’erne, og forkortelsen står for: Computer(ized) Numerical(ly) Control(led) (Computerstyret numerisk kontrolleret).

Det betyder helt præcist, at man ved hjælp af en computer kan kode produktionsmaskiner til en stor produktion af helt ensartede og komplekse metaldele.

Drejearbejdet bliver udført ved såkaldte CNA-drejeautomater, der kan producere i størrelsesordenen Ø 50 mm i stang og op til Ø 280 i patron. Serierne kan leveres helt ned til 1 stk., og leveringstiden aftaler vi med kunden. Vi drejer i de fleste materialer lige fra rustfrit stål, aluminium, messing, plast til teflon mm.

Fræsearbejdet udføres også i samme materialetyper som drejningen, og kan også leveres i serier ned til 1 stk. Selve CNC-fræsningen kan vi udføre i op til 1000 x 500 m.m., og leveringstiden aftales også her sammen med kunden.

Brugen af CAD/CAM

Kodningen af produktionsmaskiner gøres ved hjælp af CAD/CAM-teknologi, som står for: Computer-Aided Design and Computer-Aided Manufacturing (Computer-støttet-design/Computer-støttet-produktion). Hvilket igen helt præcist betyder at CAM er et system, hvorpå man kan skabe computerstøttet design i 2D samt 3D, og hvor CAM er den software som konverterer CAD-tegningen, sådan at en produktionsmaskine kan afkode tegningen og sætte den i produktion.

Skriv og hør om mulighederne

Kontakt os, og hør mere om skilte muligheder

Kontakt os, og hør mere CNC-fræsning & drejning

Oplev unikke løsninger med cnc-fræsning

Hos Flexskilte sørger vi for, at du bliver set. Vi har specialiseret os i skilte til private og erhverv, som kan designes efter dit eller jeres ønske. Vi følger engageret med i udviklingen indenfor skilteproduktion, og kan derfor hjælpe jer med at realisere jeres skilteønsker. Hos Flexskilte skaber vi værdi for vores kunder med nyeste teknologi indenfor skilteproduktion. Og her findes der et hav af muligheder med CNC-fræsning.

Hvad er cnc fræs

En CNC fræser, er en computerstyret skæremaskine, som efterhånden har en del år på bagen. Teknologien har naturligvis undergået store forbedringer, siden udviklingen i slutningen af 1940`erne, og i dag findes der et hav af muligheder med CNC-fræsning, kan anvendes på en lang række forskellige materialer. Kontakt flexskilte i dag, og hør mere om jeres muligheder indenfor cnc drejning, cnc fræser til træ og de mange andre muligheder, som disse apparater giver.

Få et tilfredsstillende resultat med cnc fræsning

CNC-fræsning er for dig, som ønsker det bedste resultat. Da denne type fræser er computerstyret, kan man være mere sikker på udskæringens mål. Dette giver en række unikke muligheder, når de producerede skilte skal tilpasses målene på andre genstande. Vi tilbyder løsninger indenfor tyverisikring og mærkning, og her kan man opnå gode resultater, når man benytter sig af en computerstyret fræser. Vi råder også over manuelle fræsere, som også kan give dig et yderst tilfredsstillende resultat. Vi har mere end 50 års erfaring med skilteproduktion, og vi har igennem alle årene fulgt med i den nyeste udvikling indenfor dette felt. Vi er leveringsdygtige med velproducerede skilte, som produceres ud fra vores kunders ønsker og krav. Se mere på vores hjemmeside, hvor du finder mere information om vores mange forskellige ydelse til både privat og erhvervskunder. Her får du en samarbejdspartner, som er løsningsorienteret, og vores fokus er på din tilfredshed. Skilte findes overalt, og her kan den rigtige løsning føre til øget omsætning i din virksomhed.

Et hav af muligheder med cnc-fræs

Kontakt os i dag, og hør mere om de mange muligheder, som man har med cnc-fræsning, cnc-drejning og de andre anvendelsesmuligheder, som de computerindstillede skæremaskiner giver. Med mere end 50 års erfaring, indenfor skilteproduktion, har vi et klart billede af hvad der virker, og hvad der ikke gør, på dette område. Vi står klar til at rådgive dig om dine muligheder, og sender gerne et uforpligtende tilbud. På vores hjemmeside finder du en kontaktformular, som du kan udfylde. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og normalt indenfor samme dag. Vi kan også kontaktes via telefonen, og vores nummer findes på vores hjemmeside.

Her får du produceret professionelle skilte med cnc fræser

Lad Flexskilte hjælpe jer med at øge jeres synlighed, med velproducerede skilte i flot design. Med vores digitalt styrede skæremaskiner er du sikker på et ensartet resultat, hvilket er vigtigt for mange. Vi råder over det nyeste udstyr indenfor området, hvor teknologien udvikler sig hurtigt. Kontakt os i dag, og hør mere om dine mange muligheder for professionelt producerede skilte, hvor der er tænkt på det hele.