Dørskilte

Indendørs og udendørs dørskilte.

Dørskilte

Design dit eget dørskilt med vores online skiltedesigner. Skal du bruge et dørskilt til arbejdsmæssig brug, kan du læse mere om mulighederne her: Dørskilte til erhverv.

Hvis du tidligere har følt, at du har måtte gå på kompromis med, hvordan dit dørskilt så ud, så er det ikke længere nødvendigt. For udviklingen inden for skilteteknik og -design har gjort det muligt at få stort set alle ens ønsker gjort mulige.

Design dit eget dørskilt med vores online skiltedesigner

Hvor man tidligere måske kun har haft nogle standardskilte og bestemte skrifttyper at vælge imellem, så er der nu et væld af skiltetyper, materialer og skrifttyper, som man kan vælge imellem. Men samtidig så er det nu også muligt i langt højere grad selv at byde ind med forslag til, hvordan man ønsker at ens eget dørskilt skal se ud, og hvad det skal signalere.

Design dit eget skilt
Navneskilte og døreskilte i messing, aluminium, stål, plastik og træ
Indendørs messing dørskilte
Rustfri stål dørsilte
Rustfrit stål dørskilte
Messing dørskilt med navn
Træ dørskilte
Undendørs messing skilte
Udendørs messing dørskilte

Udendørs brug af dørskilte

Et dørskilt hænger, som navnet siger, på en dør, oftest yderdøren ved en bygning eller hus, og er dermed det første indtryk, man som besøgende får af, hvem der bor inde bag ved døren. Typisk vil der bare stå navnet på den eller dem, der bor der, men der kan også stå korte informationer såsom: indgang ved næste dør eller alarm på døren.

Ved valg af design til dørskilt skal man både tænke på, hvilken skrifttype, farve og form dørskiltet skal have for at give netop det udtryk, som i som familie ønsker at udtrykke. Endelig er der også materialet at tage stilling til, og der vil man nok typisk vælge et materiale som messing til udendørs brug, da dette er et materiale, der udover at være præsentabelt med sit blanke udseende, samtidig også er et yderst holdbart materiale, fordi det ikke ruster.

Design dit eget skilt
Udendørs messing dørskilt

Indendørs brug af dørskilte

Brugen af dørskilte er ikke kun til udendørs brug. Blandt private er det også meget almindeligt at have et dørskilt, der viser, hvem der har værelse inde bag den pågældende dør. Materialevalget her kunne være aluminium.

Uanset hvilken slags dørskilt, du ønsker, så prøv at kreere det i vores online skiltedesigner. Volder det problemer, har du spørgsmål eller vil du have os til at fremstille noget mere avanceret, så tøv ikke med at bruge kontaktformularen nedenfor.

Design dit eget skilt

Kontakt os, og hør mere om skilte muligheder

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Alt i Skilte til Private - Kontakt Flex Skilte

Skilte til Private / Husstanden

Du får alle 50 års erfaring med skilte på et sølvfad. Vi elsker skilte og ønsker, at du får det bedste skilt. Såfremt vores "SKILTE DESIGNER" ikke opfylder alle dine ønsker og behov?
Måske skal dine skilte være større eller du har specielle ønsker?...
Så benyt venligst nedenstående skema "Vi svarer normalt samme dag!"

Alternativt sidder vi klar ved telefonen på alle hverdage mellem kl. 7-16 Ring: 49 22 22 32

  • Vælg venligst fra nedestående liste den type skilt din henvendelse drejer sig om.
  • Hjælp os med, at se hvad du ønsker! Upload et billede... (Tilladte formater: JPG, PNG, BMP, SVG eller PDF og max 8MB)
    Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, svg, bmp, Max. file size: 8 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bestil et flot dørskilt hos os

Hvis du er bygherre og er ved at bygge en kontorbygning, kan det godt være, at du kunne tænke dig en dørtelefon-front med navne, knapper og udskæringer. Det kan du bestille hos os til nogle konkurrencedygtige priser. Det gør sig også gældende for dørskilte i messing, aluminium, rustfrit stål, træ og plast. Som du kan høre, har du hos os rigtige mange muligheder at vælge imellem. Når det kommer til design, kan du også bestille skilte med et moderne eller antikt udseende. Det kommer selvfølgelig an på, hvad for nogle værdier, din virksomhed ønsker at signalere gennem sine skilte.

Et elegant dør skilt

Et elegant dørskilt har stor betydning for den enkelte medarbejder. Hvis man som virksomhed har ansat en ny leder, direktør eller lignende, så kan et dørskilt vise sig at være en god måde at byde velkommen til den nye medarbejder. På den måde kan man også give udtryk for, at man sætter pris på, at han eller hun nu er en vigtig del af organisationen. Det kan godt være, at man synes, at det bare drejer sig om en lille gestus. Men det kan have stor betydning for den enkelte medarbejder, som straks begynder at føle, at han eller hun er en del af fællesskabet. Det siger sig selv, at det også kan have indflydelse på, om virksomheden kan fastholde medarbejderen på længere sigt.

Navneskilt til dør

Hvis du har en stor virksomhed, så kan du med fordel bestille vores dørskilt med navn. På den måde kan gæsterne orientere sig, når de besøger din virksomhed. Det samme gør sig gældende, hvis de forskellige afdelinger har fælleskontorer. Det er altid rart for dem, der besøger virksomheden at finde rundt. Hvis dit kontor er en del af et kontorfællesskab, så er det naturligt, at du har brug for nogle skilte, der markerer, hvor dit kontor ligger. Det er noget dine kunder og samarbejdspartnere sikkert vil sætte pris på.

Dør skilte i messing

Et dørskilt messing er et meget populært valg blandt vores kunder. Messing er et udsøgt materiale, der har stor signalværdi. Messing signalerer professionalisme, seriøsitet og faglighed. Det er derfor ikke overraskende, at mange af vores kunder vælger skilte i messing. Det et materiale, der skaber et meget elegant udtryk. Hos os har du også mulighed for selv at designe dine skilte, hvis du har brug for nogle specialskilte med et meget eksklusivt look.