Facade-, butiks- & udhængsskilte

Butik galgeskilt, udhængeskilt i jern
Butiks facade skilte
Vingeskilt med lys til restaurant
Vingeskilt med lys til kinesisk restaurant
Butik galgeskilt, udhængeskilt i jern
Vingeskilte er reklame for din virksomhed
Væg navneskilt i messing
Facadeskilt til erhverv

Facade-, butiks- og udhængsskilte

Flex-skilte tilbyder et bredt udvalg af udendørs skilte. På siden her finder du vores:

  • Galgeskilte (også kendt som udhængsskilte eller nedhængsskilte)
  • Facadeskilte (folie på alu-bakker monteret i ramme på facaden)
  • Vingeskilte (skilte monteret i 90 graders vinkel ud fra væggen)

Vi tilbyder også andre skilte, fx pyloner og udskåret facadebogstaver, tekst og logo samt kontor- og indendørs skilte.

Skriv og hør om mulighederne

Galgeskilte

Skilte, der hænger ned fra et stativ monteret på væggen, går blandt andet under navnene galgeskilte, udhængsskilte og nedhængsskilte.

Uanset navnet er det en effektiv måde at gøre opmærksom på, at her ligger din virksomhed. Derfor ses denne skiltetype ofte anvendt uden for butikker, caféer og restauranter, og du skal ikke gå mange meter i en gågade for at se adskillige eksempler.

Materialer og størrelser

Galgeskiltene, vi fremstiller, er kendetegnet ved lang holdbarhed og 100% tilpasning til dine ønsker. Vi skræddersyr hvert enkelt skilt, så form, størrelse og materiale passer til behovet. Tekst og logo kan du naturligvis få på skiltet præcis som du vil have det, så farve, skrifttype etc. matcher.

Vingeskilt med lys til restaurant

Skiltende fremstilles typisk i lakeret stål eller aluminium med beslag i stål, men skiltepladerne kan også være i messing eller hvad du måtte ønske af materiale.

Der medfølger beslag/stativ til ophængning, men har du selv en galge eller andet, som du ønsker at genbruge, er det selvfølgelig også en mulighed kun at få fremstillet en skilteplade.

Prisforespørgsel

Send en forespørgsel via formularen for at få en pris eller svar på dine spørgsmål.

Skriv og hør om mulighederne

Facadeskilte

Et skilt på facaden eller ved indgangen er den simple og sikre måde at sige ”velkommen, du har fundet det rette sted” til dine kunder og andre besøgende. De facadeskilte, vi fremstiller, har du glæde af i mange år, da de er lavet til at kunne holde til vind og vejr.

Materialer og tilpasning

Et facadeskilt laves typisk med alubakker, dvs. en 2 mm tyk aluminiumsplade med ombuk på alle fire sider, hvilket giver dybde i skiltet, hvorved det fremstår som mere end blot en flad plade på væggen.

Alubakkerne pulverlakeres i den ønskede farve hvorefter der typisk påmonteres tekst med folie. Der kan evt. laves udskåren tekst i skiltet i stedet for at teksten lægges på skiltet med folie. Du kan naturligvis også få logo eller anden grafik på skiltet.

Prisforespørgsel

Send en forespørgsel via formularen for at få en pris eller svar på dine spørgsmål.

Skriv og hør om mulighederne
Butiks facade skilte

Vingeskilte

Et vingeskilt er i princippet bare to skilteplader som dem, der bruges til facadeskilte, monteret på en ramme, der stikker ud fra væggen i en vinkel på 90 grader.

Vil du have det enkle design fra facadeskiltet, men samtidig give mulighed for at skiltet kan ses, når man går langs med bygningen og ikke hen imod den, så er det et vingeskilt, du skal have. Det er således også et godt valg for spisesteder og forretninger, der skal kunne spottes fra et sted længere nede ad gaden.

De fleste vælger at have både vingeskilte og facadeskilte, så synligheden er sikret, uanset fra hvilken vinkel man ser indgangen til din virksomhed. Som du kan se i et eksempel i billedeslideren, har du også mulighed for at få et vingeskilt med lys i.

Materialer og muligheder er som for facadeskilte. Det er også samme procedure, hvis du vil vide mere eller forespørge på en pris: Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi hurtigt tilbage.

Køb Vingeskilte
Galgeskilte er som vingeskilte monteret vinkelret på facaden, og kan derfor ses på lang afstand.

Kontakt os, og hør mere om skilte muligheder

Kontakt os for pris på facade-, butiks- og udhængsskilte

Facadeskilte

Det er vigtigt at have det rigtige skilt på facaden eller ved en port eller indgang til din ejendom eller virksomhed, så folk kan se, at de er kommet til det rette sted. Det gælder både om det er kunder, forretningsforbindelser eller almindelige besøgende, der skal finde din adresse. Men et skilt fortæller ikke kun, hvem det er, der holder til på adressen. Den stil og udformning som skiltet har, fortæller også folk noget om den person eller den virksomhed, som de har med at gøre. Derfor er det vigtigt, at der er tænkt over detaljerne i både kvalitet, udformning og materialevalg af facadeskilte, så skiltene på bedste vis er med til at repræsentere personerne bag, og det som de står for.

Det mest almindelige er at lave facadeskilte med alubakker. En alubakke er en 2 mm tyk plade i aluminium med ombuk på alle fire sider, så der bliver dybde i skiltet, og det ikke bare bliver en flad plade på væggen. Alubakkerne bliver pulverlakeret i den ønskede farve, og derefter påmonterer vi typisk tekst og evt. logo med folie. Der kan også laves en udskåret tekst i skiltet i stedet for, at teksten lægges på skiltet med folie.

Facade skilte

Her hos FlexSkilte har vi en stor erfaring i at fremstille facadeskilte til både erhverv og private kunder. Vores skilte er lavet, så de kan holde til vind og vejr, så du kan glædes over dem i mange år. Vi laver også skilte, der hænger ned fra et stativ, som bliver monteret på væggen eller facaden. Den slags skilte hedder enten udhængsskilte, nedhængsskilte eller galgeskilte. Det er skilte, der tit bliver anvendt uden for caféer og restauranter, butikker, frisører mm., så de kan ses mange steder i bybilledet. Et udhængsskilt er rigtig flot at anvende som et eksklusivt butiksskilt, og det kan være med til at signalere, at her sælges der kvalitetsvarer. Vi kan skræddersy dit skilt, så det passer i både materiale og størrelse til lige præcis der, hvor det skal hænge. Udhængs skilte bliver oftest fremstillet i lakeret stål eller aluminium med stålbeslag, men vi kan også fremstille skiltepladerne i messing eller andre materialer. Når du køber et skilt til at hænge her hos os, medfølger der beslag eller stativ til ophængning, men hvis du har et eksisterende beslag på facaden og bare ønsker en ny skilteplade, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Facadeskilt

Hvis du gerne vil have et skilt på facaden, der kan ses, når man går langs med bygningen og ikke direkte imod den, så kan du vælge et vingeskilt. Et vingeskilt består af to skilteplader eller alubakker, som bliver monteret på en ramme, der stikker ud fra facaden i en vinkel på 90 grader. Et vingeskilt er godt i gågader og bygader, så man kan se skiltet langt ned ad gaden og fra begge retninger. Og hvis du har en virksomhed, og du gerne vil have, at man skal kunne se skiltningen fra alle sider, kunne du med fordel vælge både et facadeskilt og et vingeskilt. Og så kan du bestille et vingeskilt med lys i, så det er tydeligt at se om aftenen også.

Butikskilte

Når du skal vælge facadeskilte til din butik, skal du gøre dig overvejelser om hvilken stil, skiltet skal repræsentere. Sælger du fx moderne møbelindretning, skal skiltet være enkelt og stilrent. Og hvis du har en lille hyggelig kaffe- og thebutik, og du gerne vil signalere nostalgi, skal skiltet selvfølgelig passe til. Du kan altid kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at udforme dit skilt, så det passer til lige netop dig og dine ønsker.

Butiks skilte

Med de rigtige butiksskilte viser du hvem du er, hvor du er, og hvad du sælger. Og så er du godt hjulpet på vej til en god reklame, der efterfølgende kan føre til salg og øget omsætning.

Her hos FlexSkilte har vi specialiseret os i fremstilling af mindre serier og enkelstyk-emner. Vi arbejder i mange forskellige materialer lige fra rustfrit stål, aluminium, træ og plast.