Kontor- & indendørs skilte

Vores skilte fås både i standardstørrelser og specialdesignet. Altid i elegant, tyndt design, der passer til ethvert kontor.

Flex-skilte har alt i kontorskilte og andre skilte til indendørs brug samt en masse andre skiltetyper til erhverv. Vi leverer eksempelvis følgende skiltetyper, mange af dem med mulighed for at man selv kan udskifte skiltets indhold:

Vores skilte fås både i standardstørrelser og specialdesignet. Altid i elegant, tyndt design, der passer til ethvert kontor.

Skriv og hør om mulighederne
Garderobe skilt til erhverv
Hotel og butik reception skilte
No smoking skilt i aluminium
Messing information skilte
Reklameskilt til ure
Skilte til kontor
Plastskilte er dybde graveret med laser

Vægskilte med udskifteligt indhold

Har du brug for skilte med indhold, der kan skiftes nemt og hurtigt, er vores fleksible skiltesystem en god løsning. Disse skilte kan eksempelvis anvendes som navneskilte eller infotavler på kontorer, skoler, plejehjem (fx med billede af beboeren), vaskerier og i opgange. Mulighederne er mange. I alle tilfælde får du her et ultra fladt skiltesystem, som er både praktisk og flot.

Monteringen klares på få minutter med to skruer eller dobbeltklæbende tape. Når indholdet skal udskiftes, afmonteres akrylfronten nemt med en sugekop. Printet til skiltet laver du med en almindelig printer.

Materialer og størrelser

Vores fleksible skiltesystem er produceret i aluminium og fremstår i sølv-eloxeret natur. Det giver et flot look, som du måske vil genkende fra bagsiden af en iPhone. Overfladebehandlingen giver samtidig skiltet en god holdbarhed og gør det nemt at rengøre. Printet i skiltet fremstår ligeledes flot og eksklusivt pga. den 1,5 mm tykke akrylfront.

Skiltene har følgende standardstørrelser. Bredder og højder kan kombineres som det passer dig:

Standardbredder: 105 mm, 150 mm, 210 mm og 297 mm
Standardhøjder: 60 mm, 105 mm, 150 mm, 210 mm, 297 mm og 420 mm.

Du vælger frit, hvilken kombination af bredde og højde der passer til dit behov. Ved bestillinger på mindst 50 skilte leverer vi også gerne specialmål.

Disse skilte er en del af vores ultraflade skiltesystem med en dybde på kun 10 mm, så du får et skilt med et slankt design, uanset hvilken bredde og højde du vælger.

Priseksempel på et skilt med udskifteligt indhold

En standardstørrelse på 210 mm x 60 mm fås for 198 kr. eks. moms. Der er naturligvis mængderabat ved køb af mange skilte.

Disse skilte er en del af vores ultraflade skiltesystem med en dybde på kun 10 mm, så du får et skilt med et slankt design, uanset hvilken bredde og højde du vælger.

Skriv og hør om mulighederne
Vingeskilt til elevator
Skilte til kontor
Skriv og hør om mulighederne

Vingeskilte med udskifteligt indhold

Vores vingeskilte med udskifteligt indhold er magen til ovennævnte vægskilte bortset fra, at de stikker ud fra væggen i en vinkel på 90 grader. Det gør samtidig, at de kan være dobbeltsidede, altså læses fra begge sider.

Den oplagte brug af vingeskilte er til kontorer, toiletter, mødelokaler eller andre rum, der skal være nemme at spotte selvom man evt. befinder sig i den modsatte ende af en lang gang.

Vingeskiltene benytter de samme ultratynde profiler som vægskiltene. Disse er monteret på et udhæng fra væggen, som fastgøres med skruer.

Størrelser og priseksempel

Vingeskilte leveres i de samme størrelser som vægskilte og ligeledes også på specialmål, hvis du bestiller mere end 50.

Et dobbeltsidet vingeskilt i en standardstørrelse på 150 x 60 mm koster 480 kr. eks. moms.

Ledigt/optaget-skilte

Et ledig/optaget-skilt kommunikerer lynhurtigt med farven rød eller grøn, om et lokale eller rum for eksempel er ledigt eller optaget, om et kontor er åbent eller lukket, eller om en medarbejder må forstyrres eller ej.

På vores ultra flade ledig/optaget-skilte kan du endda selv indsætte et print øverst på skiltet, der eksempelvis kan indeholde lokalets navn eller navn på medarbejderen eller firmaet i lokalet.

Med et ledigt/optaget-skilt foran et mødelokale undgår du unødvendige forstyrrelser. Tilgængeligheden af lokalet angives med en slider, der får skiltet til enten at vise rød eller grøn.

Ledigt optaget skilt til virksomhed

Materialer og størrelser

Skiltene produceres i aluminium og monteres problemfrit på et øjeblik med skruer, tape eller lim.

Skiltet leveres i en standardstørrelse med en bredde på 150 mm og højde på 90 mm. Ledig/optaget-slideren fylder 30 mm af højden, resten af skiltet har udskifteligt indhold, dvs. med en almindelig printer og papir kan du selv ændre hvad der står på skiltet.

Vi tilbyder at levere skiltene med specialmål ved køb af mere end 50 stk.

Pris og bestilling

Ovennævnte standardskilt koster 350 kr. eks. moms. Der tilbydes naturligvis mængderabat.

Skriv og hør om mulighederne

Nummerskilte

Vores nummerskilte kan du eksempelvis bruge til at angive lejlighedsnumre, værelsesnumre eller skabsnumre i det private, på kontorer, hoteller, hospitaler, klinikker eller i omklædningsrum. Eller måske har du brug for at organisere dit lager efter numre, bogstaver eller andet som en del af dit logistiksystem. Mulighederne er mange, og vi leverer hvad du har brug for.

Nummerskilte til kontor

Nummerskilte

til garderobeskabende i en SFO, Valby

På billedet her kan du se nummerskilte, vi har lavet til garderobeskabene i en SFO i Valby. I dette eksempel har vi lasergraveret tal i skilte af rustfrit stål. Vi stod i dette tilfælde for alt fra opmåling til fremstilling og montage, men vi leverer også gerne bare skilte ud fra dine ønskede mål.

Materialer og størrelser

Vi fremstiller vores nummerskilte i aluminium, plast, messing, rustfri stål og træ, og du kan få dem, som du vil have dem; vi fremstiller dem i alle tænkelige former, designs og størrelser.

Alt efter, hvilke skilte du har brug for, monteres de med skruer, tape, lim, eller hvad der nu passer i netop jeres tilfælde.

Kontakt os for pris

Ønsker du en pris, så udfyld formularen, og fortæl os, hvor mange skilte du skal bruge, og hvilke størrelser materialer og indgraveringer, du forestiller dig. Så vender vi tilbage med en pris. Du er naturligvis også velkomment til skrive, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere. Gå til formularen.

Skriv og hør om mulighederne

Tekstilrammer (som vægskilte eller rumdelere)

Vores enkelt- eller dobbeltsidede tekstilrammer fås til gulv- eller vægmontering og kan evt. leveres med lys i eller med støjdæmpende effekt.

Her er med andre ord en oplagt mulighed, hvad end du vil vise reklamebudskaber på en elegant måde, gøre kontoret lidt kønnere og mere opdelt eller dæmpe støjen på kontoret. Eller det hele på én gang. Kontakt os for vejledning til at finde den helt rigtige løsning.

Tekstilrammer er et meget fleksibelt skiltesystem, der benytter printede fronter i stof, som er monteret i en aluminiumsramme. Ønsker du at reklamere for dit firma eller skabe opmærksomhed omkring dine nye produkter, er dette en rigtig god løsning. Du kan også anvende skiltesystemet til menukort, som velkomst eller vejviser i receptionen eller som rumdeler mellem arbejdspladser.

Skiltesystemet kan bruges som vægskilte med eller uden LED-lys eller som rumdelere med eller uden lydabsorberende materiale. Rumdelerne leverer vi med fødder, som du kan se et eksempel på her til her, mens vægskiltene monteres med skruer. Du kan vælge mellem en enkeltsiddet eller dobbeltsidet tekstilramme.

Får du brug for at skifte stofprintet, klares det nemt og hurtigt ved at skubbe det gamle stofprint plastkant ud af aluminiumsrammen.

Materialer og størrelser

Tekstilrammerne omkring stofprintet kan laves i sort aluminium eller eloxeret natur med et flot sølvlook. Vores vægskilte er ultra slanke med en dybde på kun 15 mm. Med LED-lys i er dybden dig 70 mm. Mht. højde og bredde er der ingen standardstørrelser – du vælger hvad der passer hos dig.

Skriv og hør om mulighederne

Priseksempler

Et enkeltsiddet vægskilt med en størrelse på 1000 x 500 mm koster 1.150 kr. eks. moms, mens en dobbeltsidet gulvmodel på fødder i samme størrelse koster 2.100 kr. eks. moms.

Ønsker du gulvmodellen i størrelse 1000 x 2000 mm og med LED-lys er prisen 8.200 kr. eks. moms.

Støjdæmpning koster 625 kr. eks. moms pr. m2 (OBS: ikke muligt i kombination med LED-lys).

Skriv til os for mere information

Skriv til os i dag, hvis du ønsker et tilbud ud fra dit konkrete behov og ønsker, eller hvis du blot gerne vil høre nærmere om mulighederne. Du kan benytte nedenstående formular.

Ideer til erhverv skilte

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder