PopUp reklameskiltet “LEDBOX

PopUp reklameskiltet “LEDBOX” er en ny lækker og fleksibelt reklameskilt, der bliver set.

Det behagelig LED lys spreder budskabet og lyser op uanset hvor den står.

Reklameskilt: “LEDBOX” – PopUp

Selve reklameskiltet er en stofbanner, med print efter eget design og ønske. På begge sider! 

Reklameskiltet som popup, kan anvendes mange steder som f.eks. et flytbart velkomst-skilt, på messestande, midlertidig reklame, indendørs pylon med lys eller som butiksinspiration, kan faktisk anvendes alle steder hvor man har brug for, at sende et budskab og blive set..

LEDBOX’en er utrolig nem, at samle og er yderst mobil med dens lette ramme, smarte fødder og tekstilbeklædning. Den leveres endda i en smart taske.

PopUp LEDBOX er en ny og meget nem, attraktiv og hurtig løsning inden for reklameskilte!

LEDBOXEN har LED lys, som er monteret på begge sider og rammen er dobbeltsidet. Stofbanner monteres let i ydersporet på rammerne. En let og brugervenlig løsning som kan opbygges / nedtages på få min, uden brug af værktøj.

Leveres i to størrelser.

  • Størrelse 1 B: 1000 x H: 2000mm i farverne sort eller sølv.
  • Størrelse 2 B: 1000 x H: 2500mm i farverne sort eller sølv.

LIGHTBOX – LEDBOX – POPUP
Reklameskilt

Samme reklameskilt tilbydes også som en fast enhed, som kan anvendes som skillevæg mellem skriveborde, eller andre arbejdsstationer, som skillevæg mellem arbejdsstationer kan skillevæggene leveres med lyddæmpende materiale, dette er en fordel når der sidder mange mennesker samlet på et kontor. LEDBOX’en skaber et bedre arbejdsmiljø, samtidigt med, at der kan være smukke, dekorative eller sjove bannere på standerne.

Reklameskiltet LEDBOX er også meget anvendeligt som vindues reklame, eller med budskab om slagtilbud når kunderne kommer til eller forbi din forretning.

PopUp LEDBOX er den helt rigtige løsning, til at få budskabet ud.

Bannerne udskiftes let, uden brug af værktøj, og kan bruges igen og igen. Rammerne til bannerne kan samles på mange måder, som en firkant, forskudt oven på hinanden, det er faktisk kun fantasien som sætter grænsen for et lækkert design og blikfang..

Sidst men ikke mindst er der væg skiltet, dette tilbydes med og uden lys, skiltet er ideelt som udsmykning eller menukort, uanset hvilken budskab du vil sende til kunder eller omgivelser er det den rigtige løsning: PopUp LEDBox.

Kontakt os, og hør mere om skilte muligheder

Kontakt os, og hør mere om ledbox skilte