Messingskilte

Alle messing skilte, er graveret med ilagt farve, ikke printet på.
“Man kan ikke pudse print!”

 

Messingskilte i alle former og farver

Messing skilte ses oftest anvendt som dør, firma- og facadeskilte, der på en smuk og præsentabel måde byder én velkommen og viser hvem der bor i huset. Derfor er det også vigtigt at vælge det helt rigtige skilt, og den helt rigtige form og design, sådan at skiltet på bedste vis repræsenterer dig og din familie eller firma.

Mange vælger skilte af messing da dette er et materiale, der udover at være præsentabelt med sit blanke udseende, samtidig også er et yderst holdbart materiale, fordi det ikke ruster.

Indendørs messing dørskilte

Alle messing skilte, er graveret med ilagt farve, ikke printet på. Det har den fordel at man kan poleret skiltet, så det beholder sin skinnende overflade. Hvis man ikke poleret skiltet, vil det få patina, en brunlig farve, men man kan altid polere sit skilt op hvis det skal skinne igen. Hvis skiltet skal monteres med skruer, følger messing skruer med.

Messiingskilte

Messingskiltes holdbarhed

Hvorvidt messing skilte holder deres blanke udseende afhænger af om det bliver brugt indendørs eller udendørs. Således skal man ved udendørs brug af messingskilte pudse det op fra tid til anden, hvis man fortsat ønsker det blanke udseende.

Det kan ikke anbefales at lakere messing skilte med klar lak, da lakker over tid kan skalle af i flager.

Design dit eget skilt

Typer af messingskilte

Messing skilte kan fåes i mange forskellige former og designs. Der er de mere almindelige, som de firkantede eller ovale uden nogen former for falser eller mønstre.

Derudover findes der også:

  • Antikke messing skilte som har et mere rustikt udseende på grund af de mange mønstre, hvor disse ikke er pudset op og dermed får mørke skygger.
  • Maritime messing skilte der har mere runde former.
  • Italienske messing skilte der er design og med flotte falser.
  • Forkromet messing der er skilte som ligner sølv mere end guld.
  • Alle vores messing skilte kan også laves i bruneret messing, således vil messingen fremstå med et mere mørkegråt udseende.

Brunerede messing skilte laves dels på grund af det flotte og mere antikke udseende, men også på grund af bruneringens evne til at beskytte mod korrosion, altså vind og vejr.

Vi tilbyder bl.a. disse standard-messingskilte

Skrifttyper, farver og logo på messingskilte

Teksten på messingskilte kan graveres med alle former for skrifttyper, og herefter ilægges farve. Hvis de bliver udfyldt med lakfarver, så kan man få lige den farve, som man ønsker sig.

Brug vores online skiltedesigner til at designe dit eget skilt eller kontakt os via nedenstående formular, hvis du ønsker at vide mere eller har andre ønsker. Vi tilbyder fri fragt på alle messingskilte.

Design dit eget skilt
Dørskilt med her bor vi tekst og logo i messing eller rustfrit stål

Kontakt os ved spørgsmål om messingskilte

Alt i Skilte til Private - Kontakt Flex Skilte

Skilte til Private / Husstanden

Du får alle 50 års erfaring med skilte på et sølvfad. Vi elsker skilte og ønsker, at du får det bedste skilt. Såfremt vores "SKILTE DESIGNER" ikke opfylder alle dine ønsker og behov?
Måske skal dine skilte være større eller du har specielle ønsker?...
Så benyt venligst nedenstående skema "Vi svarer normalt samme dag!"

Alternativt sidder vi klar ved telefonen på alle hverdage mellem kl. 7-16 Ring: 49 22 22 32
  • Vælg venligst fra nedestående liste den type skilt din henvendelse drejer sig om.
  • Hjælp os med, at se hvad du ønsker! Upload et billede... (Tilladte formater: JPG, PNG, BMP, SVG eller PDF og max 8MB)
    Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, svg, bmp, Max. file size: 8 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.