Messingskilte

Alle messing skilte, er graveret med ilagt farve, ikke printet på.
“Man kan ikke pudse print!”

Messingskilte i alle former og farver

Messing skilte ses oftest anvendt som dør, firma- og facadeskilte, der på en smuk og præsentabel måde byder én velkommen og viser hvem der bor i huset. Derfor er det også vigtigt at vælge det helt rigtige skilt, og den helt rigtige form og design, sådan at skiltet på bedste vis repræsenterer dig og din familie eller firma.

Mange vælger skilte af messing da dette er et materiale, der udover at være præsentabelt med sit blanke udseende, samtidig også er et yderst holdbart materiale, fordi det ikke ruster.

Messing navneskilte til kontor
Messing navneskilt
Messlingskilt til virkomhed
Messingskilte
Indendørs messing dørskilte
Biblioteket navneskilt i messging

Alle messing skilte, er graveret med ilagt farve, ikke printet på. Det har den fordel at man kan poleret skiltet, så det beholder sin skinnende overflade. Hvis man ikke poleret skiltet, vil det få patina, en brunlig farve, men man kan altid polere sit skilt op hvis det skal skinne igen. Hvis skiltet skal monteres med skruer, følger messing skruer med.

Messiingskilte

Messingskiltes holdbarhed

Hvorvidt messing skilte holder deres blanke udseende afhænger af om det bliver brugt indendørs eller udendørs. Således skal man ved udendørs brug af messingskilte pudse det op fra tid til anden, hvis man fortsat ønsker det blanke udseende.

Det kan ikke anbefales at lakerer messing skilte med klar lak, da lakker over tid kan skalle af i flager.

Typer af messingskilte

Messing skilte kan fåes i mange forskellige former og designs. Der er de mere almindelige, som de firkantede eller ovale uden nogen former for falser eller mønstre.

Derudover findes der også:

  • Antikke messingskilte som har et mere rustikt udseende på grund af de mange mønstre, hvor disse ikke er pudset op og dermed får mørke skygger.
  • Maritime messingskilte der har mere runde former.
  • Italienske messingskilte der er design og med flotte falser.
  • Forkromet messing, det er skilte som ligner sølv mere end guld.
  • Alle vores messingskilte kan også laves i bruneret messing, således vil messingen fremstå med et mere mørkegråt udseende.

Bruneret messing skilte laves dels på grund af det flotte og mere antikke udseende, men også på grund af bruneringens evne til at beskytte mod korrosion, altså vind og vejr.

Vi tilbyder bl.a. disse standard-messingskilte

Skrifttyper, farver og logo på messingskilte

Teksten på messingskilte kan graveres med alle former for skrifttyper, og herefter ilægges farve. Hvis de bliver udfyldt med lakfarver, så kan man få lige den farve, som man ønsker sig.

Start dit design af dit eget messing skilt eller kontakt os via nedenstående kontakt form, hvis du ønsker at vide mere eller har andre ønsker. Vi tilbyder fri fragt på alle messingskilte.

Dørskilt med her bor vi tekst og logo i messing eller rustfrit stål

Kontakt os ved spørgsmål om messingskilte

Alt i Skilte til Private - Kontakt Flex Skilte

Skilte til Private / Husstanden

Du får alle 50 års erfaring med skilte på et sølvfad. Vi elsker skilte og ønsker, at du får det bedste skilt. Vi forsøger at opfylder alle dine ønsker og behov?
Måske skal dine skilte være større eller du har specielle ønsker? Så benyt venligst nedenstående skema "Vi svarer normalt samme dag!"

Alternativt sidder vi klar ved telefonen på alle hverdage mellem kl. 7-16 Ring: 49 22 22 32

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Skilte til husstanden / privaten
Vælg venligst fra nedestående liste den type skilt din henvendelse drejer sig om.

Oplys venligst den tekst du ønsker. Vi fremsender altid en PDF /rentegning af opgaven per mail til din godkendelse.
Hjælp os med, at se hvad du ønsker! Upload et billede...
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, svg, bmp, Maks. filstørrelse: 8 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Dørskilt messing

Et dørskilt messing udståler elegance og luksus . . både hos virksomheder og private beboelser. Det er helt utroligt, hvad det kan gøre for et indgangsparti ved fx et almindeligt hus, at man sætter et flot messingskilt op med husnummer og husets beboere. Sæt en flot krukke med buksbom under messingskiltet, og dit hus ligner en luksus villa. Eller hvis du er læge, tandlæge eller anden form for behandler er et messingskilt med til at udstråle professionalisme. Et stort flot messingskilt med logo og firmanavn kan også skabe et eksklusivt look på selv den mest kedelige kontorbygning, eventuelt med en flot lampe over.

Alle vores messing skilte er graveret med ilagt farve. De er ikke printet på. Derfor er det let at polere skiltet, så det beholder den skinnende overflade. Man kan også undlade at polere vores skilte. Så får de en smuk patina i en brunlig farve, men man kan altid polere dem op senere, hvis man vil have skiltene til at skinne igen. Hvor længe, et dørskilt messing holder sig blankt, afhænger af, om det bliver brugt udendørs eller indendørs. Vi anbefaler, at man ikke lakerer messing skilte med klar lak for at bevare det blanke udseende uden at pudse, da lakker kan skalle af i flager med tiden. Der følger naturligvis messingskruer med til de skilte, der skal monteres med skruer, så helhedsindtrykket bliver perfekt.

Når du vælger et dørskilt i messing, får du et smukt og præsentabelt skilt i yderst holdbart materiale, der ikke ruster. Vi laver messing skilte i mange former og faconer, så du kan få lige det skilt, der repræsenterer din virksomhed, dit firma eller din private domicil på bedst mulige måde.

Messingskilte

Dit nye dørskilt messing kan fås i mange forskellige designs. De mest almindelige er ovale eller firkantede uden falser eller mønstre i. Men du kan også få maritime messingskilte, der oftest har runde former. Og der er de antikke messingskilte, der har et rustikt udseende ved hjælp af forskellige mønstre, der får mørke skygger, fordi de ikke bliver pudset op. Der fås også flotte italienske messingskilte med smukke falser. Endelig kan man vælge forkromet messing, hvor skiltene ligner mere sølv end guld. Samtlige messingskilte kan også udføres i bruneret messing, så skiltet vil fremstå med et mere mørkegråt udseende. Bruneret messing giver et smukt og antikt udseende, og har yderligere en fantastisk evne til at beskytte skiltet mod vind og vejr.

Et flot messingskilt til indgangspartiet kan også være en perfekt gave til fx dine forældre, der evt. har sølvbryllup eller fylder år. Hvem vil ikke gerne have opgraderet indgangspartiet med noget smukt, der skaber en daglig glæde at kigge på? Og det kan også være en god gave til datteren eller sønnen, der lige har startet egen virksomhed hjemmefra. Eller til nogle gode venner eller naboer, der holder rund fødselsdag, hvor du er inviteret og ikke ved, hvad du skal finde på i gave. Og til brudeparret er det oplagt at give en personlig og anderledes gave . . her vil et messingskilt helt sikkert bringe lykke til brudeparret og beundring på gavebordet fra andre gæster.

Messing skilte

Når du skal vælge den rigtige tekst til dit nye dørskilt messing, har du rigtig mange valgmuligheder. Du kan vælge lige de skrifttyper og farver, som du måtte ønske dig og synes vil passe til dig og bygningen, hvor det skal sidde. Og ligeledes kan du selvfølgelig få din virksomheds logoer på skiltet. Først bliver tekst og eventuelle logoer graveret ind i skiltet, og derefter lægges farven i. Hvis graveringerne bliver udfyldt med lakfarver, så kan man vælge lige den farve, man måtte ønske, så man fx får de helt rigtige logofarver i sit skilt.

Du kan vælge at bruge vores “online skiltedesigner” til, at du nemt kan designe dit eget skilt, eller du kan kontakte os via vores formular, hvis du har lyst til at vide mere om vores messingskilte, eller du måske har nogle andre ønsker udover det, du kan designe med “online skiltedesigner”. Du er også meget velkommen til at ringe til os, så vi kan snakke om dine ønsker og nå frem til et løsningsforslag. Vi træffes på telefonen alle hverdage mellem kl. 7-16. Ring på 49 22 22 32.

Her hos flexskilte har vi mere end 50 års erfaring i at lave skilte, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at du får lige netop det eller de skilte, der er det perfekte til dig eller din virksomhed. Gennem årene har vi altid holdt os ajour med hele udviklingen inde for design og produktionsmetoder således, at du er garanteret produkter af højeste kvalitet. Vi råder både over CNC-fræser og CNC-drejeautomat med CAD/CAM-anlæg.

Vi tilbyder fri fragt på alle vores messingskilte, så du kan roligt komme i gang med at bestille din ordre, så vi hurtigt kan fremstille den og levere til dig.