NAVNESKILTE

Vi kan fremstille navneskilte fremstillet af plast, aluminium, messing, poleret messing og rustfrit stål.

Navneskilte

Brugsmuligheder for navneskilte er utallige. Typisk vil vi tænke på dem som nogle der sidder på døre, elevatorer og postkasser og fortæller os, hvem der har til huse bag den pågældende dør eller bygning. Men vi møder dem også mange andre steder i løbet af en dag. Det være sig hvad enten der er tale om mærkning af inventar, ophæng på vægge, skabe og døre, eller om vi møder dem til konferencer og møder i form af bordskilte eller navneskilte på tøjet.

Du har mulighed for selv at designe dit eget navneskilt, benyt formen her på siden, hvorefter du kan bestille dit skilt via mail.

Søger du navneskilte til erhvervsmæssig brug, kan du læse mere om mulighederne på vores navneskilte til erhverv-side.

Dørskilt i rustfri stål
Undendørs messing skilte
Rustfri stål dørsilte
Messing dørskilt med navn
Vi tilbyder bl.a. disse standard-messingskilte

Typer af navneskilte

Et par forskellige typer af brug af navneskilte for private kunne være:

Navneskilte til organisering eller mærkning af inventar
Brugen af skilte til organisering eller mærkning af inventar kunne eksempelvis være på værkstedet, i garagen eller i kælderen, hvor man i kasser, skabe eller hylder har brug for at se, hvor de pågældende ting hører til.

Navneskilte som ophæng
Denne brug vil for de fleste nok være det de tænker på, når de hører ordet navneskilt. Hvad enten der er tale om ophæng udenfor på vægge, døre eller som skilt på en postkasse, eller om det er indenfor på skabe eller elevatorer, så bruges et navneskilt til at fortælle os, hvem der bor her, og typisk også hvad de står for.

Det kan ofte også aflæses ud fra skiltets design eller materiale. Men der findes også de mere neutrale udskiftnings skilte i aluminium, som vi kender fra større bolig bebyggelse, hvor navnene kan skiftes ud.

Vælg navneskilt
Design dit skilt online

Materialer

Brugen af navneskilte er som sagt utallige, og materialer der kan bruges hertil er også alt lige fra plast og forskellige former for metaller.

Design dit eget dørskilt online

Valget af materiale afhænger primært af brugen, men også antallet af gange et navneskilt skal anvendes. Fælles for de navne skilte som skal bruges som ophæng, hvad enten det er til indendørs- eller udendørs brug er, at de alle kan fæstnes med enten lim eller skruer. Det er naturligvis lettest at flytte og genbruge et skilt med skruer.

Design dit eget skilt

Brug vores form her på siden til at lave dit personlige skilt, eller skriv til os via kontakt formularen, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker.

Kontakt Flex Skilte, og hør mere om dine muligheder

Alt i Skilte til Private - Kontakt Flex Skilte

Skilte til Private / Husstanden

Du får alle 50 års erfaring med skilte på et sølvfad. Vi elsker skilte og ønsker, at du får det bedste skilt. Vi forsøger at opfylder alle dine ønsker og behov?
Måske skal dine skilte være større eller du har specielle ønsker? Så benyt venligst nedenstående skema "Vi svarer normalt samme dag!"

Alternativt sidder vi klar ved telefonen på alle hverdage mellem kl. 7-16 Ring: 49 22 22 32

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Skilte til husstanden / privaten
Vælg venligst fra nedestående liste den type skilt din henvendelse drejer sig om.

Oplys venligst den tekst du ønsker. Vi fremsender altid en PDF /rentegning af opgaven per mail til din godkendelse.
Hjælp os med, at se hvad du ønsker! Upload et billede...
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, svg, bmp, Maks. filstørrelse: 8 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skab indbydende navneskilte

Navneskilte kan anvendes både privat og til erhverv, og er f.eks. en god måde at gøre indgangen til dit hjem eller din virksomhed mere hyggelig og imødekommende.

Du kan anvende skiltene i mange kontekster. De kan bruges til at byde besøgende velkommen, fungere som oplysningsskilt på væggen, være et bordskilt og mere til. Hvordan du anvender navneskilte er helt op til dig. Også i design og udtryk af skiltet. Hos FlexSkilte arbejder vi for at gøre dine ønsker til et flot navneskilt tilgængelig for dig. Du skal kunne få fremstillet det skilt, der passer til dine ønsker og behov. Du kan vælge mellem mange typer materialer, som skaber et flot udtryk for skiltet. Skiltene fra FlexSkilte kan klæbes op på næsten alle overflader, så du kan frit vælge, hvor skiltet skal hænge, for at passe til det ønskede formål.

Skab unikke navne skilte med eget design

Hos FlexSkilte har du mulighed for at designe dit eget skilt. I vores online skiltedesigner kan du sætte præg på skiltet ved at vælge farve, tekst, skrifttype samt materiale og størrelse på skiltet. Med disse valg kan du skabe dit unikke udtryk for skiltet. Det skal være nemt for dig at designe dit eget skilt, derfor kan du skrue på mange forskellige parametre, og stadig holde overblikket i skiltedesigneren. Hver gang du vælger et nyt element, kan du se ændringen på skiltet i skiltedesigneren. Du har altså mulighed for at prøve mange forskellige udtryk af og finde frem til det, der passer for dig.

Hos FlexSkilte tager vi også højde for ønsker, der ikke passer ind i skiltedesigneren. Vil du slippe kreativiteten helt løs, kan du kontakte os, og så finder vi en løsning, der passer til dine specifikke ønsker.

Hvilken betydning har valg af materiale til navneskiltet?

Valg af materiale skaber rammerne for skiltets udtryk. Når du vælger materiale kan du tænke over, hvad du vil formidle med skiltet og hvilke rammer dit budskab skal have. Det vil materialevalget have betydning for. Samtidig vil skiltets brug have betydning for, hvilken type materiale, der er hensigtsmæssigt at vælge. Du kan vælge mellem plast, aluminium, træ, messing, poleret messing og rustfrit stål.

Når du skal vælge design til skilt til erhvervsbrug er det også en god idé at være opmærksom på farvevalg. Farvevalg påvirker skiltets udtryk og formidling til kunder. Du kan overveje om farverne på skiltet skal matche virksomhedens øvrige grafik, om I stiler efter et seriøst og afdæmpet udtryk eller om udtrykket gerne må bære præg af mange farver og “larmende” udtryk.

Navneskilt til hus og andre formål

Hos FlexSkilte finder du dørskilte til alle formål. Du finder også de populære navneskilte til hus. At få sit navn op på et skilt nær huset kan give en dejlig hjemlig følelse, især hvis skiltet er designet efter din smag. Med sådan et skilt kan du stolt vise frem, at du bor der.

Uanset hvilken type skilt du foretrækker, tilbyder FlexSkilte en god pris på skiltene. Vi har alt i skilte og reklame, og tilbyder billige skilte, der passer til enhver lejlighed.