Postkassestandere & stativer

En postkassestander, eller postkassestativ, er den perfekte kombination af en holder til din postkasse og et skilt med udskåret husnummer eller firmanavn.

Postkassestandere og postkassestativer

Her får du en elegant løsning, som samtidig sikrer, at ingen er i tvivl om, hvorvidt de har fundet det rigtige sted.

Den unikke kombination af skilt og postkassestander- eller stativ sælges som en samlet pakke, hvor også postkassen medfølger. Ønsker du kun standeren, fordi du allerede har en postkasse, du er glad for, kan det naturligvis også lade sig gøre. Vi anbefaler dog at lade os levere begge dele for at sikre det perfekte match mellem postkasse og stander eller stativ.

Skriv og hør om mulighederne
Postkassestandere stativer skilte

Materialer, mål og pris

Standeren eller stativet fremstilles i en 10 mm tyk plade af aluminium, hvori husnummer eller en tekst udskæres. Standeren pulverlakeres i sort eller sølv. Holderen stikker 70 cm ned i jorden og har en sikring, der gør, at den ikke kan hives op af jorden.

Den del af standeren eller stativet, der er oven for jorden, er 45 cm bred og 120 cm høj, hvorved postkassen kommer op i en god højde, og husnummeret i standeren fremvises i en højde, hvor det vil være synligt for de fleste, uden at standeren bliver unødvendigt høj. Ønsker du alligevel andre mål, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Hus

Prisen for den beskrevne postkassestander eller postkassestativ og en matchende postkasse er i alt 4.100 eksklusive moms, dvs. 5.125 kr. inklusive moms.

Vil du vide mere eller bestille, så kontakt os via formularen nederst på siden.

Skriv og hør om mulighederne
Postkasse design

Typisk anvendelse

Postkassestandere eller postkassestativer kan bruges ved enkelte villaer, sommerhuse eller virksomheder, eller de kan anvendes i en hel ejerforening, hvis I kan blive enige om at løfte standarden for, hvordan jeres boliger skal præsenteres for omverdenen.

En postkassestander eller et postkassestativ kan være prikken over i’et når I flytter ind et nyt sted. Den flotte pulverlakerede overflade i det tidsløse design sender et tydeligt signal om, hvem der bor her. Og sådan vil det være år efter år, for kvaliteten er uovertruffen.

Genfind glæden ved at tømme postkassen med dette solide stykke danskproducerede håndværk.

Skriv og hør om mulighederne

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Postkasse med stander

Måske er det ikke noget, du skænker en tanke. Men din postkasse er med til at sende et signal. Man plejer at sige, at hunde ligner deres ejere. Er det også rigtigt, når det gælder postkasser? Det kan man kun gisne om. Men én ting er sikker. De ting, man ejer, siger i mindre eller større omfang noget om, hvem man er. Hvis du fx kører på en villavej og lægger mærke til de forskellige postkasser, vil du hurtigt opdage, at de siger noget om beboerne. Nogle postkasser er blevet pyntet. Det er måske tegn på, at det drejer sig om en børnefamilie. Nogle postkasser er blevet tegnet på eller har nogle bestemte klistermærker. Det kan være en indikation på beboernes tilhørsforhold eller holdninger til bestemte ting.

Uanset hvad, så er der mange, der præger deres postkasse med henblik på at sende et signal. Om det er noget, du selv synes, er væsentligt eller ej, bliver vi nok ikke klogere på. Men i hvert fald har du hos os mulighed for at vælge en postkasse, der dækker dine specifikke behov. En flot postkasse med stander kan muligvis være det, du søger. Hvis du kunne tænke dig at bestille en postkasse med stander til dit firma, så har du mulighed for at bestemme, hvordan det skal se ud. Husnummeret og den tekst, der skal stå på din postkasse med stander, er noget, du selv afgør. Du skal bare give os besked, så skal vi nok sørge for, at dine instruktioner bliver fulgt til punkt og prikke.

Flotte postkassestandere

Hos os kan du bestille postkasser, der afspejler dine præferencer. Vores postkassestativer er en udsøgt kombination bestående af en postkasse, en holder og et skilt med husnummer eller firmanavn. Det er en elegant løsning med et moderne design. Der er også tale om en funktionelt design, som imødekommer dine ønsker og behov. På den måde får du en postkasse, der matcher omgivelserne.

Som udgangspunkt leverer vi både postkassen, holderen og skiltet. Men du har også mulighed for at bestille de enkelte dele hver for sig. Vi anbefaler, at man bestiller den samlede pakke, for så får man en postkasse og en stander, der matcher hinanden, når det gælder design og stil. Vi pulverlakerer din postkasse og stander i sort eller sølv. Det drejer sig om to neutrale farver, som nemt kan falde i ét med omgivelserne.

Sikre postkassestander

Vores postkasser med standere er også et sikkert valg. Stativet eller standeren bliver fremstillet i 10 mm tyk plade af aluminium. Det viser, at der er tale om en stander, der kan klare lidt af hvert. Det har stor betydning, når man tænker på, hvordan postkasser reagerer, når der er stormvejr.

Postkasse stander

Den type postkasse med stander, som vi tilbyder, stikker ikke mindre end 70 cm ned i jorden. Derudover er den forsynet med en sikring, der gør det umuligt at hive den op af jorden. Det er en feature, mange af vores kunder er glade for, fordi det giver mere tryghed.