Postkassestandere & stativer

En postkassestander, eller postkassestativ, er den perfekte kombination af en holder til din postkasse og et skilt med udskåret husnummer eller firmanavn.

Postkassestandere og postkassestativer

Her får du en elegant løsning, som samtidig sikrer, at ingen er i tvivl om, hvorvidt de har fundet det rigtige sted.

Den unikke kombination af skilt og postkassestander- eller stativ sælges som en samlet pakke, hvor også postkassen medfølger. Ønsker du kun standeren, fordi du allerede har en postkasse, du er glad for, kan det naturligvis også lade sig gøre. Vi anbefaler dog at lade os levere begge dele for at sikre det perfekte match mellem postkasse og stander eller stativ.

Skriv og hør om mulighederne
Postkassestandere stativer skilte

Materialer, mål og pris

Standeren eller stativet fremstilles i en 10 mm tyk plade af aluminium, hvori husnummer eller en tekst udskæres. Standeren pulverlakeres i sort eller sølv. Holderen stikker 70 cm ned i jorden og har en sikring, der gør, at den ikke kan hives op af jorden.

Den del af standeren eller stativet, der er oven for jorden, er 45 cm bred og 120 cm høj, hvorved postkassen kommer op i en god højde, og husnummeret i standeren fremvises i en højde, hvor det vil være synligt for de fleste, uden at standeren bliver unødvendigt høj. Ønsker du alligevel andre mål, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Hus

Prisen for den beskrevne postkassestander eller postkassestativ og en matchende postkasse er i alt 4.100 eksklusive moms, dvs. 5.125 kr. inklusive moms.

Vil du vide mere eller bestille, så kontakt os via formularen nederst på siden.

Skriv og hør om mulighederne
Postkasse design

Typisk anvendelse

Postkassestandere eller postkassestativer kan bruges ved enkelte villaer, sommerhuse eller virksomheder, eller de kan anvendes i en hel ejerforening, hvis I kan blive enige om at løfte standarden for, hvordan jeres boliger skal præsenteres for omverdenen.

En postkassestander eller et postkassestativ kan være prikken over i’et når I flytter ind et nyt sted. Den flotte pulverlakerede overflade i det tidsløse design sender et tydeligt signal om, hvem der bor her. Og sådan vil det være år efter år, for kvaliteten er uovertruffen.

Genfind glæden ved at tømme postkassen med dette solide stykke danskproducerede håndværk.

Skriv og hør om mulighederne

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder