Pyloner, INfo & Skiltestandere

Pyloner skilte, også kaldet skiltestandere, bruges typisk når man har brug for tydelig markering af, at her ligger ens virksomhed, men det er også et oplagt valg til udendørs infostandere, infotavler eller reklameskilte.

Vil du synliggøre dit firma over for potentielle kunder på lang afstand, kan dette være den løsning, du mangler. Kontakt os, hvis du høre, hvordan vi kan skræddersy den helt rigtige løsning til dig.

Pylon-typer

  • Plan pylon: Fremstilles af 2 mm tyk aluminiumsplade, som er monteret på et stativ, som nedstøbes. Fronterne er pulverlakerede i en valgfri standard RAL-farve. Vi fremstiller plane pyloner i alle bredder og højder med en dybde på 60 mm.
  • Plan pylon med lys/udskæring: Vores plane pylon, som beskrevet ovenfor, leveres også med udskåret LED-lys og/eller udskåret tekst. Skaber med sikkerhed ekstra blikfang.
  • Buet pylon: En buet pylon er ellipseformet set ovenfra, hvilket skaber øget synlighed fra siderne. Her monteres 2 mm fronter på et stativ som nedstøbes. Fronterne pulverlakeres i en RAL-farve efter dit ønske. Alle størrelser kan leveres.
  • Pladepylon: En 10 mm tyk lakeret massiv aluminiumplade, som nedstøbes i jorden. Her er der altså ikke tale om plader monteret på et stativ, men om en massiv plade, som holder sig selv. Fremstilles i aluminium, pulverlakeret i valgfri standard RAL-farve.
Erhverv reklame skiltepyloner
Skiltepyloner stativ
Information skiltepyloner
Plade pareringspylon
Pyloner skilt til erhverv

Materialer

Vores pyloner er fremstillet i aluminium, og afhængigt af hvilket look du ønsker, kan skiltet overfladebehandles eller pulverlakeres. I begge tilfælde er holdbarheden og kvaliteten i top.

Specielle ønsker er ingen hindring

Du vælger selv, om du vil have tekst på begge sider af pylonen, eller om firmanavn og åbningstider – eller hvad du nu vil have som tekst – kun skal stå på den ene side. Ønsker du dit logo indgraveret eller udskåret i skiltet, kan vi også klare den opgave.

Poleret messingskilt med stander
Speciel pylon i messing

Kært barn har mange navne: En pylon ses ofte omtalt som skiltestander, firmaskilt, domicilskilt, vejskilt, henvisningsskilt, gadeskilt eller reklameskilt – navnene indikerer nogle af anvendelsesmulighederne for alt fra virksomheder til offentlige institutioner, børnehaver, P-pladser og shopping centre.

Vores pyloner bruges ofte som reklameskilte, fordi de skaber høj brandingværdi til en relativt lav pris og holder mange år ud i fremtiden. Med andre ord er det en effektiv og økonomisk måde at reklamere for dit firma på. Vi skræddersyr efter dine behov og ønsker, så I får en pylon, der matcher firmaets visuelle identitet.

Derudover specialfremstiller vi pyloner med skilte efter ønske. På billedet ses et eksempel, hvor standeren, som nedstøbes, er fremstillet i rustfrit stål og har et 45 graders ombuk med et påmonteret 2 mm poleret messingskilt, som er graveret og ilagt sort farve. Prisen for netop denne løsning er 1800 kr. ex. moms.

Priseksempel på pylon

En planpylon med en bredde 700 mm og en højde på 2000 mm: 5.700 kr. ex. moms.

Få en pris på dit konkrete projekt ved at udfylde formularen.

Skriv og hør om mulighederne

Kontakt os for pris på en pylon, info- eller skiltestander

En elegant pylon

Hvor synligt er dit firma eller din virksomhed? I vores digitale tidsalder gør virksomheder sig store anstrengelser for at blive mere synlige på nettet. Der er mange, der smider mange penge efter kampagner og reklamer i et forsøg på at styrke deres brand. Om det er penge godt givet eller ej afhænger selvfølgelig af de resultater, de høster. Det er heller ikke noget, hvis succes er givet på forhånd. Der er dog en effektiv metode, der har stået sin prøve gennem tiderne. Det drejer sig om brugen af et blikfang i form af et passende skilt på virksomhedens domicil. Hos FlexSkilte kan du fx bestille en elegant pylon med din virksomheds navn og logo. Du bestemmer, om logoet skal være indgraveret eller udskåret. Hos os har du rigtige mange muligheder for at præge din skiltestander. På den måde sikrer du i samarbejde med os, at din pylon matcher virksomhedens visuelle identitet.

Bestil smukke pyloner hos os

Man bør aldrig undervurdere værdien af at markere sin virksomheds domicil. Tænk på alle de bilister og fodgængere, der dagligt kører eller går forbi dit firmas domicil. Det er ikke sikkert, at de alle sammen vil blive betalende kunder. Men alligevel kan de være med til at sprede kendskabet af din virksomhed ved hjælp af en god omtale. Mange potentielle kunder henvender sig til en virksomhed, fordi en bekendt eller ven har fortalt dem om, at virksomheden findes. En skiltestander kan gøre dybt indtryk. Hvis du vælger vores skilte, kan du regne med, at de forbipasserende nok skal lægge mærke til din virksomhed. Vi er eksperter i at lave skilte, der fanger folks opmærksomhed uden at være prangende. Er du i tvivl omkring, hvad der skal stå på skiltet, så kan vi give dig brugbar sparring. På den måde kan du vælge en passende løsning.