Pyloner, INfo & Skiltestandere

Pyloner skilte, også kaldet skiltestandere, bruges typisk når man har brug for tydelig markering af, at her ligger ens virksomhed, men det er også et oplagt valg til udendørs infostandere, infotavler eller reklameskilte.

Vil du synliggøre dit firma over for potentielle kunder på lang afstand, kan dette være den løsning, du mangler. Kontakt os, hvis du høre, hvordan vi kan skræddersy den helt rigtige løsning til dig.

Pylon-typer

  • Plan pylon: Fremstilles af 2 mm tyk aluminiumsplade, som er monteret på et stativ, som nedstøbes. Fronterne er pulverlakerede i en valgfri standard RAL-farve. Vi fremstiller plane pyloner i alle bredder og højder med en dybde på 60 mm.
  • Plan pylon med lys/udskæring: Vores plane pylon, som beskrevet ovenfor, leveres også med udskåret LED-lys og/eller udskåret tekst. Skaber med sikkerhed ekstra blikfang.
  • Buet pylon: En buet pylon er ellipseformet set ovenfra, hvilket skaber øget synlighed fra siderne. Her monteres 2 mm fronter på et stativ som nedstøbes. Fronterne pulverlakeres i en RAL-farve efter dit ønske. Alle størrelser kan leveres.
  • Pladepylon: En 10 mm tyk lakeret massiv aluminiumplade, som nedstøbes i jorden. Her er der altså ikke tale om plader monteret på et stativ, men om en massiv plade, som holder sig selv. Fremstilles i aluminium, pulverlakeret i valgfri standard RAL-farve.
Erhverv reklame skiltepyloner
Skiltepyloner stativ
Information skiltepyloner
Plade pareringspylon
Pyloner skilt til erhverv

Materialer

Vores pyloner er fremstillet i aluminium, og afhængigt af hvilket look du ønsker, kan skiltet overfladebehandles eller pulverlakeres. I begge tilfælde er holdbarheden og kvaliteten i top.

Specielle ønsker er ingen hindring

Du vælger selv, om du vil have tekst på begge sider af pylonen, eller om firmanavn og åbningstider – eller hvad du nu vil have som tekst – kun skal stå på den ene side. Ønsker du dit logo indgraveret eller udskåret i skiltet, kan vi også klare den opgave.

Køb Plan Pylonskilt
Poleret messingskilt med stander
Speciel pylon i messing

Kært barn har mange navne: En pylon ses ofte omtalt som skiltestander, firmaskilt, domicilskilt, vejskilt, henvisningsskilt, gadeskilt eller reklameskilt – navnene indikerer nogle af anvendelsesmulighederne for alt fra virksomheder til offentlige institutioner, børnehaver, P-pladser og shopping centre.

Vores pyloner bruges ofte som reklameskilte, fordi de skaber høj brandingværdi til en relativt lav pris og holder mange år ud i fremtiden. Med andre ord er det en effektiv og økonomisk måde at reklamere for dit firma på. Vi skræddersyr efter dine behov og ønsker, så I får en pylon, der matcher firmaets visuelle identitet.

Derudover specialfremstiller vi pyloner med skilte efter ønske. På billedet ses et eksempel, hvor standeren, som nedstøbes, er fremstillet i rustfrit stål og har et 45 graders ombuk med et påmonteret 2 mm poleret messingskilt, som er graveret og ilagt sort farve. Prisen for netop denne løsning er 1800 kr. ex. moms.

Priseksempel på pylon

En planpylon med en bredde 700 mm og en højde på 2000 mm: 5.700 kr. ex. moms.

Få en pris på dit konkrete projekt ved at udfylde formularen.

Skriv og hør om mulighederne Køb Plan Pylonskilt

Kontakt os for pris på en pylon, info- eller skiltestander