Reklameskilte

Reklameskilte er skiltning af din virksomhed for at skabe synlighed, holder i mange år, og er den bedste reklame du kan gøre for din virksomhed.

Vingeskilte er reklame for din virksomhed
Vingeskilt med lys til kinesisk restaurant
Forretnings facade vingeskilte
Erhverv vingeskilt til yoga studio

Vingeskilte – Reklameskilte

Vingeskilte kan leveres med og uden lys og giver god synlighed i gadebilledet for din virksomhed eller forretning altså et rigtigt godt reklameskilt, der ses.

Vingeskiltet sidder vinkelret på facaden og kan ses på lang afstand. Der kan både være tekst og logo på skiltet, som er en god reklame for din forretning.

Vingeskiltet er fremstillet med sort lakeret stativ i rustfri stål, skilte pladerne er i aluminium og kan være, hvide, sorte, eller sølv farvet.

Vi tilbyder også at lakere skilte pladerne i en valgfri standard ral farve.

Priserne starter ved
DKK 5.800,- incl moms.

Køb Vingeskilte
Nedhængsskilt i stål
Galgeskilte til restaurant facade
Galgeskilte er som vingeskilte monteret vinkelret på facaden, og kan derfor ses på lang afstand.

Galgeskilte – Reklameskilte

Galgeskilte er som vingeskilte monteret vinkelret på facaden, og kan derfor ses på lang afstand. Galgeskilte er gode reklameskilte med høj synlighed, der tiltrækker opmærksomhed.

Der kan både være tekst og logo på skiltet.

Galgeskiltet er et stativ, i sort lakeret stål, som sidder på væggen, hvor skilte pladen, i aluminium hænger i, pladerne kan være hvide, sorte, eller sølvfarvet.

Flex Skilte tilbyder også at lakere skiltepladen i en standard ral farve. Skiltepladen kan være monteret med kæder eller med beslag så skiltepladen kan bevæge sig i vinden – Øget blikfang!

Priserne starter ved
DKK 2.500,- incl moms.

Galgeskilte
Erhverv reklame skiltepyloner
Information skiltepyloner
Information skiltepyloner i shopping centre
Info stativ skiltepylon

Skiltepyloner – Reklameskilt

Skiltepyloner er en af de mest iøjnefaldende og effektive skiltetyper indenfor reklameskilte, der findes og disse pyloner leveres i mange størrelser, små som store, med eller uden lys og kan placeres, så de ses fra alle vinkler.

Pylonskilte har fronter i aluminium og kan leveres i alle standard ral farver, eller med sølv overflade, og med grafik på 2 sider er pylonskiltet synligt på lang afstand.

Skiltepyloner kan opstilles de fleste steder som reklameskilte:

  • butikker
  • ved kommunegrænser
  • firmadomicil
  • shopping- og butikscentre
  • domicil-skiltning
  • skoler, institutioner, børnehaver og vuggestuer
  • lægehuse og tandlæger, hospitaler og sygehuse
  • parkeringspladser, politistationer og benzinstationer
  • eller som (vejviser/ find vej / wayfinding)

Skiltepyloner er i de fleste tilfælde gravet ned, men kan være monteret på fundament.

Priserne starter ved
DKK 8.900,- incl moms.

Skiltepyloner
Facadebogstaver skilte til erhverv
Restaurant skilte med facadebogstaver
Facadebogstaver skilte med lys til restaurant

Facadebogstaver – Exklusivt Reklameskiltning

Facadebogstaver er firmanavn og eller logo, der skaber øget opmærksomhed fra forbipasserende og giver høj reklameværdi med deres flotte og eksklusive look sammenlignet med et traditionelt firmaskilt eller reklameskilt.

Facadebogstaver leveres i alle størrelser og tykkelser. Materialet kan være børstet messing som er det eksklusive look.

Messingbogstaver er 2 eller 3 mm i tykkelsen. Vælger man aluminium er bogstaver ligeledes 2 eller 3 mm i tykkelsen, som vi lakere i alle standard farver.

Skal bogstaverne være tykkere fremstiller vi dem i plast, som lakeres i en standard ral farve. Alle facade bogstaver leveres med usynlig montage, som er stag på bagside, og afstands bøsninger så afstanden bliver 5 mm til væg. Montageskabelon følger altid med.

Facadebogstaver
Butiks facade skilte
Facadeskilt til erhverv
Væg navneskilt i messing

Reklameskilte som Facadeskilte

Facadeskilte er en plade med eller uden ombuk på 4 sider som monteres på en f.eks.butiks facade.

Facadeskiltet kan have alle størrelser, både med og uden lys. Skiltet har en høj reklameværdi, og et “velkommen ind” skilt.

Facadeskiltet laves i aluminium og kan lakeres i alle standard ral farver. Firmanavn og eller logo skåret folie tekster, eller udskåret i akryl skaber et synligt reklameskilt. Et facadeskilt er et ‘must have’, til alle butikker og forretninger.

Facadeskiltet kan med fordel kombineres med tekster på vindue og åbningstider på indgangsdøren.

Facadeskilte
Tekstilramme led lightbox skilt til messer og udstillinger
Stofbanner skilt til bil showroom
Tekstilramme led lightbox skilt med lys
Tekstilramme led lightbox skilt med lys

Stofbanner LEDBox Reklameskilte

LEDBOX’en er utrolig nem, at samle og er yderst mobil med dens lette ramme, smarte fødder og tekstilbeklædning. Den leveres endda i en smart taske.

PopUp LEDBOX er en ny og meget nem, attraktiv og hurtig løsning inden for reklameskilte!

LEDBox Stofbanner

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

 

Se vores store udvalg af reklame skilte

Hos FlexSkilte er vi specialiseret i skilte, og vores univers er fyldt med skilte. Her finder du et stort udvalg af reklameskilte, som kan designes efter dine ønsker. Vi har lang erfaring med fremstillingen af skilte, og vi har opfyldt meget forskelligartede behov for skiltning igennem forretningens levetid.

Der er gode grunde til at investere i et reklameskilt til din forretning. Her har du mulighed for at skabe synlighed, som holder i årevis, da vi naturligvis anvender de bedste materialer til fremstillingen af reklame skilte og de mange andre skilte, som vores kunder beder os om at fremstille.

Der er mange muligheder, når det kommer til reklame skilte. En oplagt mulighed kunne være et vingeskilt, som både fås med eller uden lys. Her får du et skilt, som sidder vinkelret op facaden, hvilket giver en god synlighed, og et vingeskilt kan ses fra lang afstand. Vi fremstiller vingeskilte i rustfrit stål og aluminium, og kan fremstilles i forskellige farver, så I kan få et skilt, som passer til lige netop jeres forretning eller brand. Kontakt os i dag og hør mere om jeres mange muligheder for et vingeskilt eller andre reklame skilte, som vi fremstiller ud fra vore kunders ønsker.

En anden skiltetype, som også kan ses på lang afstand, er galgeskilte. Her får du et skilt, som hænger i et stativ. Vi kan både fremstille skilte med tekst og logo, og vi går altid langt for at gøre vores kunder tilfredse med deres nye skilt.

Mulighederne for synlighed er mange, og flere af vores kunder efterspørger også de helt store skiltepyloner, som er en af de mere iøjnefaldende skiltetyper. Denne type ses ofte ved store virksomheders domicil, ved skoler eller ved kommunegrænser.

Vi fremstiller også facadebogstaver, som i lighed med skiltepyloner giver markant synlighed. Med facadebogstaver får I en eksklusiv løsning, som virkelig vil fange de forbipasserendes opmærksomhed og sikre synlighed og omtale. Vi leverer bogstaver i alle størrelser, så vi kan helt sikkert også hjælpe jer, hvis i ønsker bogstaver på jeres facade.

Vi fremstiller også stofbannere, som nemt kan transporteres rundt, hvis man eksempelvis har brug for et banner til en messe eller andre formål.

Hos FlexSkilte er mulighederne mange, og du finder helt sikkert også noget, som passer til din virksomhed.

Kontakt os endelig, hvis der skulle opstå spørgsmål, eller hvis du vil høre mere om dine muligheder for et iøjnefaldende skilt, som passer til lige netop jeres behov. Vi svarer normalt samme dag, så du hurtigt kan få det helt rigtige skilt. Vi har hjulpet en lang række virksomheder, festivaler, forlystelsesparker og zoologiske haver med deres reklame skilte, og har på denne måde opbygget en solid erfaring, som vi med glæder deler med dig. Skiltet kan være med til at udtrykke jeres brand og værdier, og derfor bør man overveje designet nøje. Vi hjælper gerne med denne opgave, som vi kan løse i fælleskab.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi sammen kan skabe det helt rigtige skilt for jer.