Træskilte

Når man vælger et skilt i træ, så vælger man også at fortælle en historie. En historie om ens familie, firma eller produkt, baseret på træets miljørigtighed, art og udseende.

Når man vælger et skilt i træ, så vælger man også at fortælle en historie. En historie om ens familie, firma eller produkt, baseret på træets miljørigtighed, art og udseende.

Der er 3 gode grunde til at vælge skilte i træ:

  1. Træ er godt for miljøet
  2. Træ er nemt og behageligt at arbejde med
  3. Træ er et solidt materiale

Brugen af træ reducerer klimaforandringerne, idet det er et naturligt og genanvendeligt materiale. Ved brugen af træ bruges der derfor ingen strøm eller skadelige stoffer under fremstillingen, idet træer kun har brug for lys, vand og kuldioxid for at gro. Og netop kuldioxid optager træer ved hjælp af fotosyntese, og hjælper på denne måde med at fjerne noget af den menneskeskabte kuldioxid, som i større mængder forhindrer meget af jordens varme i at slippe væk.

Skilt i træ

Træoverflader har positive fysiske og psykologiske effekter, da træ både er behageligt at se på og røre ved. Desuden er træ også et meget alsidigt materiale, idet det kan bruges til alt fra træskilte til husbyggeri.

Træ er et vedvarende materiale, idets dets holdbarhed er meget langt under de rette forhold. Og træets styrke er stærkt nok til at kunne sikre imod jordskælv.

Design dit eget skilt

De forskellige muligheder i træskilte

Den ønskede tekst, billede eller logo brændes i træet med laser. Eksempelvis kan man skære ønskede billeder ud i 3D, og herefter male dem op efter et foto. Herefter bliver selve træskiltet oliebehandlet og derefter bliver billedet lakeret flere gange med klar skibslak.

Alt afhængig om man udskærer på maskine eller med forskellige slags håndværktøj, så er det også forskellige udtryk man får. Samt om hvorvidt man vælger af udskære teksten eller om man vælger at skære den, så den står frem.

Ønsker du at vide mere om vores træskilte, så udfyld nedenstående formular. Du kan også gå i gang med det samme med at designe dit eget skilt i vores online skiltedesigner. Tryk blot på knappen til højre.

Træskilte som historiefortæller

Når man vælger et træ skilt, så vælger man også at fortælle en historie. En historie om ens familie, firma eller produkt, baseret på træets miljørigtighed, art og udseende. Valget af træart afhænger også af dets farve og åretegningerne i træet, samt af hvorvidt man ønsker barken, som eksempelvis en kant rundt om ens træskilt. Træskilte bruges derfor ikke kun som dør-, firma- eller facadeskilte, men derimod også som “statements” eller “storytelling”. Disse citater eller digte ses ofte på træskilte for, at de bedre kan komme til deres rette udtryk.

Kontakt os ved spørgsmål om træskilte

Alt i Skilte til Private - Kontakt Flex Skilte

Skilte til Private / Husstanden

Du får alle 50 års erfaring med skilte på et sølvfad. Vi elsker skilte og ønsker, at du får det bedste skilt. Såfremt vores "SKILTE DESIGNER" ikke opfylder alle dine ønsker og behov?
Måske skal dine skilte være større eller du har specielle ønsker?...
Så benyt venligst nedenstående skema "Vi svarer normalt samme dag!"

Alternativt sidder vi klar ved telefonen på alle hverdage mellem kl. 7-16 Ring: 49 22 22 32
  • Vælg venligst fra nedestående liste den type skilt din henvendelse drejer sig om.
  • Hjælp os med, at se hvad du ønsker! Upload et billede... (Tilladte formater: JPG, PNG, BMP, SVG eller PDF og max 8MB)
    Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, svg, bmp, Max. file size: 8 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.