Træskilte

Når man vælger et skilt i træ, så vælger man også at fortælle en historie. En historie om ens familie, firma eller produkt, baseret på træets miljørigtighed, art og udseende.

Når man vælger et skilt i træ, så vælger man også at fortælle en historie. En historie om ens familie, firma eller produkt, baseret på træets miljørigtighed, art og udseende.

Der er 3 gode grunde til at vælge skilte i træ:

  1. Træ er godt for miljøet
  2. Træ er nemt og behageligt at arbejde med
  3. Træ er et solidt materiale

Brugen af træ reducerer klimaforandringerne, idet det er et naturligt og genanvendeligt materiale. Ved brugen af træ bruges der derfor ingen strøm eller skadelige stoffer under fremstillingen, idet træer kun har brug for lys, vand og kuldioxid for at gro. Og netop kuldioxid optager træer ved hjælp af fotosyntese, og hjælper på denne måde med at fjerne noget af den menneskeskabte kuldioxid, som i større mængder forhindrer meget af jordens varme i at slippe væk.

Skilt i træ

Træoverflader har positive fysiske og psykologiske effekter, da træ både er behageligt at se på og røre ved. Desuden er træ også et meget alsidigt materiale, idet det kan bruges til alt fra træskilte til husbyggeri.

Træ er et vedvarende materiale, idets dets holdbarhed er meget langt under de rette forhold. Og træets styrke er stærkt nok til at kunne sikre imod jordskælv.

Design dit eget skilt

De forskellige muligheder i træskilte

Den ønskede tekst, billede eller logo brændes i træet med laser. Eksempelvis kan man skære ønskede billeder ud i 3D, og herefter male dem op efter et foto. Herefter bliver selve træskiltet oliebehandlet og derefter bliver billedet lakeret flere gange med klar skibslak.

Alt afhængig om man udskærer på maskine eller med forskellige slags håndværktøj, så er det også forskellige udtryk man får. Samt om hvorvidt man vælger af udskære teksten eller om man vælger at skære den, så den står frem.

Ønsker du at vide mere om vores træskilte, så udfyld nedenstående formular. Du kan også gå i gang med det samme med at designe dit eget skilt i vores online skiltedesigner. Tryk blot på knappen til højre.

Træskilte som historiefortæller

Når man vælger et træ skilt, så vælger man også at fortælle en historie. En historie om ens familie, firma eller produkt, baseret på træets miljørigtighed, art og udseende. Valget af træart afhænger også af dets farve og åretegningerne i træet, samt af hvorvidt man ønsker barken, som eksempelvis en kant rundt om ens træskilt. Træskilte bruges derfor ikke kun som dør-, firma- eller facadeskilte, men derimod også som “statements” eller “storytelling”. Disse citater eller digte ses ofte på træskilte for, at de bedre kan komme til deres rette udtryk.

Kontakt os ved spørgsmål om træskilte

Alt i Skilte til Private - Kontakt Flex Skilte

Skilte til Private / Husstanden

Du får alle 50 års erfaring med skilte på et sølvfad. Vi elsker skilte og ønsker, at du får det bedste skilt. Såfremt vores "SKILTE DESIGNER" ikke opfylder alle dine ønsker og behov?
Måske skal dine skilte være større eller du har specielle ønsker?...
Så benyt venligst nedenstående skema "Vi svarer normalt samme dag!"

Alternativt sidder vi klar ved telefonen på alle hverdage mellem kl. 7-16 Ring: 49 22 22 32

  • Vælg venligst fra nedestående liste den type skilt din henvendelse drejer sig om.
  • Hjælp os med, at se hvad du ønsker! Upload et billede... (Tilladte formater: JPG, PNG, BMP, SVG eller PDF og max 8MB)
    Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, svg, bmp, Maks. filstørrelse: 8 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Træskilte som firmaskilte

Hvis dit firma er interesseret i nogle elegante træskilte, kan du her på siden bestille nogle flotte træskilte til konkurrencedygtige priser. Vi leverer forskellige former for skilte til erhvervslivet. Fordi vi har stor erfaring med at fremstille professionelle og stilfulde skilte, er vi sikre på, at du vil finde et skilt, der matcher dit firmas profil. Ud over træskilte tilbyder vi også pyloner, infostandere, reklameskilte, skiltestandere, facadeskilte, postkassestandere, udhængsskilte og meget mere. Som du kan høre, kan du hos os bestille alle former for skilte til dit firma eller din virksomhed.

Vi går ud fra, at dit firma har et betydeligt budget til jeres markedsføring. I ønsker selvfølgelig, at jeres virksomhed får den nødvendige opmærksomhed. Ellers risikerer I, at jeres produkter ikke bliver købt. Det siger sig selv, at det er noget, man må gøre alt, hvad der er i ens magt for at undgå. Det er også derfor, at mange virksomheder kaster mange penge efter digital markedsføring. Det er blevet, sådan at virksomheder ikke har råd til at overse de muligheder, annonceringen på digitale platforme kan hjælpe virksomheden til at udnytte. Derfor søsætter man kampagner, der har til formål at tiltrække flere potentielle kunder til firmaets hjemmeside eller webshop. Det er forståeligt nok. Men desværre er der nogle, der undervurderer betydningen af et elegant skilt.

Man kan ikke understrege nok, at et stilrent skilt har stor reklameværdi for enhver virksomhed. Tænk på alle de mennesker, der går eller kører forbi jeres domicil. Der er tale om potentielle kunder, som bliver præsenteret for virksomheden på en meget subtil måde. Når virksomheden har et skilt med dens navn og logo, så er det nemmere for de forbipasserende at huske virksomheden. Det kan meget vel være, at man ikke tror, at det gør en stor forskel for ens marketingindsats. Men virkeligheden er, at et unikt skilt kan øge virksomhedens chancer for at blive husket og genkendt. Det er noget, der i den grad kan føre til god omtale. Som bekendt taler folk om det, de ved eller kender til. Hvis en person i deres omgangskreds eller netværk spørger dem, om de kender en virksomhed, der kan klare en bestemt opgave eller som leverer et bestemt produkt, er det ikke usandsynligt, at de vil nævne din virksomhed. Hvorfor? Måske på grund af jeres firmaskilt, som de i længere tid har set. Sådan er det bare.

Et træskilt der udtrykker en holdning

Det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om formålet med det firmaskilt, man gerne vil bestille hos os. Fordi man kan bestille enhver form for skilt hos os, giver det god mening, at man også tager forskellige faktorer i betragtning. Man bør fx tænke lidt over, hvad der skal stå på skiltet. Firmanavnet og logoet er et must. Men der kan også være nogle andre oplysninger, man gerne vil have med på skiltet. Derudover er materialet noget, man skal tage stilling til. Når man vælger et af vores træskilte, så er det med til at sende et signal til omverdenen om, at ens virksomhed står for nogle bestemte værdier. Træ er ikke kun et elegant og smukt materiale. Der er tale om et bæredygtigt materiale, der kan hjælpe jer til at fortælle jeres potentielle kunder om jeres holdning til miljøet. Hvis I fx har en målsætning om at blive en grønnere virksomhed ved at reducere jeres klimaaftryk, kan I med fordel signalere det ved hjælp af et af vores træskilte.

Bestil træskilte med tekst

Hos os kan du bestille et træskilt med en hvilken som helst tekst. Vores dygtige medarbejdere kan sagtens designe dit skilt, sådan at det imødekommer dine ønsker og passer til jeres virksomhedsprofil. Vi har fuld forståelse for, at I ønsker, at jeres firmaskilt skal være unikt. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der kan hjælpe jer til at skille jer ud. Du kan få inspiration til jeres næste skilt her på siden. Derudover har I mulighed for at designe jeres eget skilt ved at udfylde nogle få felter, hvor I fortæller os lidt om jeres valg af træsort, farve, skrifttype og form. På den måde kan I sikkert opnå det ønskede udtryk. Det stiller selvfølgelig store krav til os, men fordi vi har stor ekspertise, lykkes det os altid at lave et skilt, der rammer plet.