Lasergravering

Mærkning af næsten alt med laser

Laser kan mærke i alt fra træskilte til iPhones. Læder, træ og næsten alle former for plastik og metal mærkes nemt med laser.

Lasermærkning er en effektiv måde at tyverisikre ejendele som smartphones og computere, fordi mærkningen ikke kan fjernes igen.

Prisen på en enkelt lasergravering er fra 225 kr. Vi giver gerne et konkret tilbud og der er naturligvis mængderabat.

Send os en prisforespørgsel eller læs videre for at få flere eksempler og viden om gravering med laser.

Her ses en lasermærket bærbar computer med kabinet af plastik, hvor laseren har lavet tydeligt og permanent mærke, vel at mærke uden at beskadige den sarte indmad i computeren.

Også aluminium-kabinettet på en MacBook eller andre genstande i metal vil kunne mærkes med laser.

Det kunne også være din iPad eller iPhone, der skal mærkes. Jo mindre den dyre elektronik er, jo nemmere bliver den væk/stjålet. Mærker du den med laser, er der en god chance for, at den kommer retur til rette ejer.

Nogle af vores kunder:

Lasereren er et alsidigt værktøj, der kan bruges på et utal af genstande. Eksemplerne på mærkningsmuligheder er således mange og tæller selvfølgelig også den helt klassiske: Gravering af skilte.

Er det skilte, du er ude efter, så se vores skiltedesigner, hvor du selv kan designe skiltet direkte her på hjemmesiden ud fra nogle valgmuligheder, vi ved fungerer godt. Har du andre ønsker, må du selvfølgelig meget gerne kontakte os.

I videoen ses et eksempel på hvordan vi kan mærke værktøj.

Her ses et eksempel på et træskilt, vi har laser mærket for en kunde. Skiltet skulle bruges af Wonderland Productions til en reklamefilm. Måske kan du genkende skiltet fra tv?

Lasergravering fungerer ved, at laseren simpelthen fjerner en del af materialet, hvorved der opnås en fordybning, eller ved at overfladen påvirkes til at skifte farve. Det er lidt samme princip som en laserprinter, bare meget kraftigere.

Der er forskellige teknikker alt efter om resultatet skal være et farveskift, en fordybning eller en gennemskæring. Materialet, laseren skal arbejde i, er også afgørende for, hvordan opgaven skal gribes an. Det behøver du dog ikke bekymre dig om: Vi rådgiver om den bedste løsning til netop dit behov.

Skriv og hør om mulighederne

Pris på lasergravering

Priseksempel: Gravering af navn i en iPhone/smartphone koster typisk 225 kr. Større/mere komplekse graveringer koster mere. Dertil kommer fragt, medmindre du selv afleverer og afhenter i Hvidovre.

Skriv til os herunder, hvis du ønsker tilbud på en konkret indgravering eller bare gerne vil vide mere om lasergravering.

Kontakt os ved spørgsmål om lasergravering