Maleskabeloner

Maleskabeloner kan fås og laves i et utal af varianter, både til børn og voksne og til alle rum i huset. De findes både med billeder, kombineret med tekst eller med tekst alene.

Maleskabeloner & stencils

Maleskabeloner er et mere rustikt og holdbart alternativ til almindelige skilte, idet det på males direkte på væg, gulv, møbel eller anden ønsket overflade. Maleskabeloner kan være lavet af kraftigt folie, ligesom et klistermærke, som kun kan benyttes én gang. Disse benyttes også hvis der skal males på en buet eller rund overflade, hvor en fast form ikke kan anvendes.

Maleskabeloner kan også være lavet af plastik, metal, rustfrit stål eller ligende materialer, som kan vaskes af efter brug og som kan benyttes til mærkning mange gange. Hvor mange gange afhænger selvfølgelig af materialet. Det er typisk denne type skabeloner, der anvendes til stencils, når eksempelvis et piktogram skal på males mange steder.

Maleskabeloner kan også være lavet af plastik, metal, rustfrit stål eller ligende materialer

Disse mindre forgængelige skabeloner specialfremstilles ofte til brug for firmaer, der har brug for en hurtig og enkel identifikation af materiel, værktøjer, maskiner eller emballage. De kan laves så selv meget små detaljer kan gengives på grund af den laserteknik, der benyttes til udførelse af maleskabeloner i eksempelvis rustfrit stål på kun 1 mm’s tykkelse.

Maleskabeloner ideer
Skriv og hør om mulighederne
Malerskabeloner

Maleskabeloner af folie

For at opnå det bedste resultat med maleskabeloner, så er det vigtigt at man har et godt udgangspunkt, altså en ren og glat overflade, sådan at maleskabelonen hæfter bedre fast.

Herefter er det vigtigt at man er helt sikker på, hvor man ønsker at det færdige resultat skal fremstå, sådan at man ikke forsøger at flytte maleskabelonen, og hermed kommer til at ødelægge den. Man kan med eksempelvis forsøge sig frem med et stykke malertape, for at få en idé om hvordan det vil komme til at se ud.

Maleskabeloner i aluminium og plastik

Derefter fjerner man bagepapiret og så er det vigtigt, at man slutter maleskabelonen helt tæt til væggen eller anden ønsket overflade med en skraber, og til sidst glatter efter med fingrene. Til allersidst fjerner man lige så forsigtigt den overliggende tape, og det gøres bedst ved ikke at hive nedad langs væggen og ikke hive udad.

Skriv og hør om mulighederne

Maleskabelonernes mange muligheder

Maleskabeloner er naturligvis gode til mærkning af mange ting, men deres deres funktion i forhold til dekoration er bestemt også værd at fremhæve. Skabelonerne kan selvfølgelig bruges enkeltvis, men de kan med fordel også kombineres i en skøn symfoni, hvis man vil skabe sit eget personlige udtryk.

Med maleskabeloner, fremfor fortrykte skilte, kan man også selv kan vælge størrelse og lige den farve som man ønsker. Hvis man er til vintagestilen som er meget populær og har været i mange år, så kan man for at få det mere slidte og gamle look duppe med lidt kalkmaling i samme farve som emnet og slibe efterfølgende.

Maleskabeloner kan fås og laves i et utal af varianter, både til børn og voksne og til alle rum i huset. De findes både med billeder, kombineret med tekst eller med tekst alene. Og det er også muligt at få lavet sin egen personlige maleskabelon.

Maleskabeloner fås også i alle mulige størrelser, og kan udover deres primære funktion, hvor de som oftest bliver brugt som vægdekoration, også fås i mindre størrelser. Dette kunne eksempelvis være hvis man ønsker at dekorere et krus og forære det væk som gave, hvilket er et stort hit hos børn, i og med at det er let for dem at styre.

Med vores skiltedesigner kan du selv designe maleskabeloner i plastik med tekst og straks se, hvad skabelonen vil koste. Har du andre eller mere avancerede ønsker (f.eks. logo) så kontakt os gerne via formularen nedenfor med så detaljeret en beskrivelse af dine ønsker som muligt, så vender vi tilbage med en pris.

Kontakt os ved spørgsmål om maleskabeloner og stencils