Udskårne facadebogstaver,
tekst & logo

Vores udskårne facadeskilte med firmanavn eller logo skaber øget opmærksomhed fra forbipasserende og giver høj reklameværdi med deres flotte og eksklusive look sammenlignet med et traditionelt firmaskilt eller reklameskilt (se også vores andre skilte til erhverv).

Facade med udskåret tekst & logo

Derfor er skilte bestående af udskåret firmanavn og/eller udskåret logo populært blandt alt fra daginstitutioner, skoler og sportsklubber til butikker, restauranter, caféer og shopping centre.

Udskårne bogstaver giver mulighed for elegant branding med god synlighed på facader og vægge såvel indendørs som udendørs. Du bestemmer naturligvis selv alt fra skrifttype til farve og materiale, og skal firmaets logo også med, så klarer vi også den.

Her ses to eksempler på skilte, vi har lavet. Bogstaverne til Liquidminds’ skilt er i 2 mm tyk børstet messing, hvilket giver en mat ensartet overflade. I dette tilfælde har vi brugt stag til montage samt bøsninger, der gør, at bogstaverne kommer 5 mm ud fra væggen, så det ser ud som om de svæver.

Skriv og hør om mulighederne
Facadebogstaver skilte med lys til restaurant
Restaurant skilte med facadebogstaver

Materialer og montering

Vi fremstiller facadeskiltene i eloxeret aluminium (overfladebehandlet), lakeret aluminium, børstet eller poleret messing, tombak, kobber eller rustfrit stål.

Skiltene kan monteres på to måder:

  • Stag på bagsiden, hvor der bores et hul i væggen, som fyldes med montagelim, hvorefter man trykker bogstaverne eller logoet på plads.
  • Forborede huller, hvorigennem man skruer de enkelte bogstaver op (skruerne vil i så fald være synlige)

Vi medsender altid en papirskabelon, så du har noget at montere efter. Der kan evt. leveres afstandsstykker til væggen, så bogstaverne står mere ud fra denne.

Nummerskilt i messing

Priseksempel på udskårne skilte

5 pulverlakerede bogstaver med en højde på 500 mm med stag til montage og afstandsstykker, så bogstaverne kommer ud fra væggen: I alt 4.700 kr. eks. moms.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan løse netop din opgave, og hvad det vil koste, så udfyld formularen.

Skriv og hør om mulighederne
Messing udskåret tekst til Liquidminds firma

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

 

Facadebogstaver

En anden måde at gribe navn på facaden an på, er med facadebogstaver. I stedet for en plade med trykte bogstaver på, så er facadebogstaver udformet som frie bogstaver, der sammen danner dit navn/firmanavn. Det giver et anderledes udtryk end de resterende typer skilte, og bogstaverne kan monteres direkte på facaden/væggen med eller uden afstand.

Bogstaverne kan monteres på alle typer overflader, og de laves i materialer egnet til henholdsvis udendørs og indendørs brug. De forskellige materialer gør det muligt at vælge forskellige overflader og farver. Det er desuden også muligt at justere størrelsen alt efter behovet.

Denne type skiltning ses ofte indendørs i butikker, restauranter og virksomheder, der ønsker en elegant og stilfuld skiltning., men facade bogstaverne kan ikke kun bruges til at stave din virksomheds navn. De kan også tilsammen beskrive jeres motto, jeres værdier eller blot være et kort citat, der passer til virksomheden. Der er ingen grænser for mulighederne med facade bogstaver. Øg opmræksomheden på din virksomhed med store synlige bogstaver på facaden, eller skab stilfuld genkendelse af dit allerede kendte brand med dit brands logo. Vi kan lave lige det du/i har behov for.

Man kan desuden benytte de udskårne facade bogstaver på sin private adresse, hvor de på den ydre husmur kan stave familienavnet eller husets kaldenavn på en moderne eller yndefuld måde. Hvad enten husets facade er mursten, vandskuret, malet eller lakeret kan bogstaverne monteres.

Lad vores facade bogstaver danne rammen om din virksomheds facade, og vælg den skiltning der udstråler jeres brand/mærke/virksomhed på den bedste måde.

Hvis du/i er i tvivl om hvilken løsning der er bedst til jeres behov, så står vi altid klar til at rådgive og komme med vores bud på hvilken løsning der er optimal for jer. Benyt vores skema nederst på siden, eller ring på tlf. 49222232.