Dør-, navne- og specialskilte

Flexskilte leverer både standard- og
specialdesignede skilte, eksempelvis skilte med navne til døre.

Dør-, navne- og specialskilte

Flexskilte leverer både standard- og specialskilte, eksempelvis skilte med navne til døre. Skal du kun bruge et enkelt eller nogle få dør- eller navneskilte, kan du selv designe og bestille med få klik via vores online skiltedesigner.

Det første indtryk er det vigtigste

Hvis skiltet skal monteres med skruer, følger rustfri skruer med. Har du mere specielle behov eller skal du bruge mange navne- eller dørskilte, så læs videre på siden her. Længere nede giver vi også et par eksempler på, hvad vi har lavet af specialfremstillede skilte, bl.a. et navneskilt med udskiftelige navne og et dørskilt til brug med en dørtelefon.

Skriv og hør om mulighederne
Messing navneskilte til kontor
Hotel facade skilte
Messing skilt til erhverv
Messing navneskilte til kontor
Nummerskilte til dør i messing

Alm. dørskilte/navneskilte

Et flot skilt på døren givet et godt indtryk til besøgende, så glem de printede skilte og andre hjemmelavede løsninger, og få et flot skilt, der sender det rigtige signal om, hvem der holder til her.

Vi producerer skilte i mange materialer. Det mest eksklusive look opnås med poleret messing, men alt efter hvilken stil, I ønsker, kan det selvfølgelig være et bedre valg at få et skilt i aluminium, stål, træ eller plastik. Vi kan levere det hele så det matcher jeres look mht. størrelse, facon, skrifttype, farve, opsætning, etc.

Logoer kan naturligvis også graveres ind i skiltet. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Måske vil I gerne have åbningstider på skiltet. Måske skal skiltet indeholde instruktioner om, hvor man ringer på henne. Tag en snak med os, så finder vi den helt rigtige løsning for jer.

Skriv og hør om mulighederne
Væg navneskilt i messing

Navneskilt med udskiftelige navne

På billedet ses et eksempel på et specialskilt, vi har fremstillet, nemlig et navneskilt til et advokatkontor, hvor de enkelte navne kan udskiftes. Skiltet er fremstillet i messing og har små detaljer, som understøtter det eksklusive look.

Skab synlighed for din virksomhed

Skiltet her er udviklet i samarbejde med kunden, som gerne ville have et skilt, der skilte sig ud.

Prisen på denne løsning ligger på 6800 kr. ex. moms.

Skriv og hør om mulighederne
Messing skilt til erhverv

Dørtelefon-front med navne, knapper og udskæringer

På billedet her ses en front til en dørtelefon, som vi har fremstillet i messing. Det kunne også have været lavet i fx rustfrit stål, men til opgangen her, var det oplagte valg et messingskilt.

Dørtelefon-elektronikken bagved har vi naturligvis ikke stået for, men ellers har vi lavet alt fra de små navneskilte til knapper, graveringer og udskæringer til kamera, højttaler og mikrofon.

Vi stod også for opmåling og tegning af alle elementer, men kan naturligvis også fremstille efter tegninger udarbejdet af andre.

Prisen på denne type dørtelefon-front i messing er 12.640 kr. ex. moms.

Er du interesseret i noget lignende, så skriv til os via formularen.

Skriv og hør om mulighederne
Dørtelefon skilt i messing

Messing Skilt

Dørtelefon

Butik navneskilt

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder