Skilte i rustfrit stål

Rustfri skilte bliver primært fremstillet i stål og er et meget benyttet produkt, idet det både kan bruges ude og inde, og har en ubegrænset holdbarhed.

Skilte i rustfrit stål

Rustfri skilte bliver primært fremstillet i stål og er et meget benyttet produkt, idet det både kan bruges ude og inde, og har en ubegrænset holdbarhed.

Ikke alle skilte i rustfri stål er graveret, men skilte bestilt på hjemmesiden, design selv er lasergraveret, det vil sige teksten er brændt i overfladen. Større skilte er med folie tekster.
Skilte i rustfri stål kræver ikke vedligeholdelse, men kan friskes op med WD 40. Hvis skiltet skal monteres med skruer, følger rustfri skruer med.

Rustfrit stål skil med tekst og logo
Rustfri stål dørsilte
Hotel facade skilte
Ingen cykler skilte

Anvendelsesmulighederne er derfor mange og bruges også både af private og firmaer, hvor vi blandt andet kan tilbyde postkasseskilte, som er en pakke med både husnummer og navneskilt, enten til at sætte på døren eller på postkassen med monteringstape. Indenfor industrien leverer vi alt lige fra rustfri skilte til maskinskilte, komponentskilte, dataplader m.m.

Brug vores skiltedesigner her på hjemmesiden for at lave sit eget skilt, som vil blive sendt til dig med posten inden for få dage. Alternativt kan du udfylde nedenstående formular for at kontakte os med dine ønsker til et eller flere skilte til netop dine personlige behov.

Design dit skilt online

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Alt i Skilte til Private - Kontakt Flex Skilte

Skilte til Private / Husstanden

Du får alle 50 års erfaring med skilte på et sølvfad. Vi elsker skilte og ønsker, at du får det bedste skilt. Såfremt vores "SKILTE DESIGNER" ikke opfylder alle dine ønsker og behov?
Måske skal dine skilte være større eller du har specielle ønsker?...
Så benyt venligst nedenstående skema "Vi svarer normalt samme dag!"

Alternativt sidder vi klar ved telefonen på alle hverdage mellem kl. 7-16 Ring: 49 22 22 32

  • Vælg venligst fra nedestående liste den type skilt din henvendelse drejer sig om.
  • Hjælp os med, at se hvad du ønsker! Upload et billede... (Tilladte formater: JPG, PNG, BMP, SVG eller PDF og max 8MB)
    Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, svg, bmp, Maks. filstørrelse: 8 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.