Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Flexskilte.dk ejes og drives af Flex Tool ApS.
Strandskadevej 9-11
2650 Hvidovre
Danmark

Telefon: 4922 2232
e-mail: tilbud@flexskilte.dk

WEBSHOP URL: https://flexskilte.dk/

CVR nr.: 1460 3077
Bank: Danske Bank
Reg.: 3543
Konto numer: 7950147355

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående betingelser gældende for Flexskilte.dk.

SVARTIDER

Du kan kontakte os på tlf.: 49 22 22 32 (Hverdage kl. 7.00 – 16.00) eller på mail tilbud@flexskilte.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.

Bestilling – Sådan handler du hos os

Når du bestiller produkter på Flexskilte.dk, modtager du en automatisk ordrebekræftelse fra Flexskilte.dk. Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse.
Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra
en forælder eller værge.

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Flexskilte.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har spørgsmål til
varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller
sende en mail til tilbud@flexskilte.dk

Leveringstid

Leveringstiden på special fremstillet varer er 5-10 dage.

Forsendelse

Alle priser vises i DKK og er inklusiv moms. Fragt tillægges i forbindelse med købets gennemførsel.

 • Flexskilte tilbyder billig fragt. Shoppen beregner porto ud fra den enkelte bestilling (se kurv).
 • Bestillinger under DKK 500,- tillægges DKK 39,- for håndtering og porto uanset vægt og størrelse.
 • For erhverv tillægges DKK 68,75 for håndtering og porto uanset vægt og størrelse.
 • Alle bestillinger sendes med GLS eller PostNord. Vi tilbyder: privat pakker til pakkeshop og omdeling med PostNord.
 • Erhverv er med omdeling – Vælg mellem PostNord og GLS.
 • Alle pakker leveres normalt fra dag til dag.

Betaling

Du har følgende mulighed for betaling:

 • Faktura (Kun til firmaer med en forudgående aftale)
 • Betalingskort (debit- og kreditkort): Vi modtager følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Visa Electron, Mastercard, VISA, American Express og MobilePay.

Beløbet trækkes først, når din vare er afsendt fra Flexskilte. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der tages ikke gebyr ved betaling på Flexskilte.dk.
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

 1. vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
 2. indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Kunder uden for EU vil efter køb modtage en regning fra fragtselskabet GLS for importmoms og udlægsgebyr.

Priser

 • Hvor intet andet er nævnt, er priserne på websitet i danske kroner og inklusive 25% moms.
 • Priserne opdateres løbende.
 • Skriftlige tilbud er gældende i 30 dage.

Ordrebekræftelse

Der vises en kopi af ordrebekræftelsen i forbindelse med købets gennemførsel. Endvidere sendes ordrebekræftelsen pr. e-mail til den adresse kunden har opgivet i forbindelse med købet.

Sikkerhed

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DKK hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Flexskilte.dk eller andre har mulighed for at læse oplysningerne.

Registrering af oplysninger

Flexskilte.dk registrerer dit navn, din adresse, din e-mail adresse og dit telefonnummer samt faktura i sit kundekartotek i forbindelse med købet. Det gøres for at kunne levere varen til rette adresse, sende ordrebekræftelse og andre relevante oplysninger til din e-mail adresse og for at kunne kontakte dig pr. telefon vedrørende problemer med de oplyste informationer. Flexskilte.dk beholder registreringen i fem år, som loven foreskriver det. Den dataansvarlige er Flex Tools ApS. Yderligere oplysninger om persondatapolitikken på Flexskilte.dk kan læses under dokumentet persondata under menupunktet betingelser på forsiden.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 • Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
 • Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under
  transporten.
 • Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen bedes gives her eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (findes også nederst i denne tekst). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Vi refunderer de leveringsomkostninger, du har betalt til os, uanset hvor stor en del af ordren, du returnerer.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Flexskilte, Strandskadevej 9-11, 2650 Hvidovre.
Du kan også fortryde købet ved, at give tydelig meddelelse og aflevere varen personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale. Pakken skal fremsendes til vores adresse og ikke via pakkeshop.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Bytteret

 • Bytteretten gælder i 30 dage fra købsdato (dog kan julegaver byttes indtil 30 dage efter jul).
 • Vilkårene er som ved returret. Du kan benytte vores kontaktformular på websiden.

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på flexskilte.dk som forbruger har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Vi er kun ansvarlige så længe det følger dansk ret.

Varen sendes til Flexs Tools ApS., Strandskadevej 9-11, 2650 Hvidovre

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for dine data: (navn, adresse, telefon nummer og e-mailadresse). Vi foretager videregivelse og registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen og service til dig.

Dine kunde oplysninger behandles fortroligt og opbevares sikkert. Dine kunde oplysninger vil under ingen omstændigheder blive videregivet, kun til fragtselskaberne i forbindelse med en levering, eller solgt til tredje part. Den dataansvarlige på Flexskilte.dk er Martin Kaa. Personoplysningerne registreres hos Flex Tool ApS og opbevares i højst fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos Flex Tool ApS, har du altid ret til, at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: tilbud@flexskilte.dk.

Det er kun dig, der kan få oplysningerne udleveret og for at sikre dig kan du kun få oplysningerne tilsendt på den e-mail adresse du har opgivet. Derfor er det vigtigt du bruger en e-mail adresse som kun du har adgang til. Når du sender dine data indvilger du i, at vi gemmer dine data og ordlyden i vores handelsbetingelser.

Der kan opstå tilfælde, hvor vi er nødt til, at fremlægge dine personlige oplysninger for tredje part med andre formål end at støtte dit kundeforhold til os, hvis en fremlæggelse af oplysningerne er påkrævet af loven eller vedrører undersøgelser eller handlinger af retslig eller regerings-mæssige karakter.

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredje parter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt, at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredje part, der i varierende omfang kan omfatte:

 • Website Analytics for optimering af sit besøg og oplevelse.
 • Google Analytics og Google Ads – Via 3. part samarbejdspartner.
 • Marketings analyse, for at kunne give dig bedre tilbud, nyheder etc.
 • Adgangs kontrol – Vi beskytter dig og dele kun de data med 3. part, der er nødvendige
 • e-Conomics anvendes som online faktura program via Iex og Shipmomdo som fragtformidler.
 • Webkonsulent, webdesign og databehandler: BizDoktor.dk

Du kan i henhold til vores persondata politik, få dine data og aktiviteter gjort anonyme eller slettet.

Klage adgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Martin Kaa e-mail:tilbud@flexskilte.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal på https://ec.europa.eu/odr.

Ophavsret

Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører Flexskilte.dk. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden Flexskilte.dk tilladelse.

Billeder leveret af Flexskilte.dk må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden Flexskilte.dk tilladelse.

Frembringeren, Flexskilte.dk, har den fulde ophavsret til frembragte udkast, tegninger, illustrationer, opsætning, design, koncept og tekst.

Standard fortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Formularen svarer til e-mærkets standard fortrydelsesformular, som også kan benyttes.

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

____________________________________________________

Bestilt den ______________ Modtaget den______________

Forbrugerens navn: __________________________________

Forbrugerens adresse: ________________________________

____________________________________________________

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

____________________________________________________

Dato: _________________

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20.07.2022